Κόσμος|10.07.2022 13:22

Θύελλα στις ΗΠΑ από τα αισχρά μηνύματα του Χάντερ Μπάιντεν για την Τζιλ: «Κ****λα εγωίστρια»

Newsroom

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν παλαιότερα μηνύματα που είχε στείλει ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, σε οικεία του πρόσωπα, στα οποία μεταξύ άλλων βρίζει χυδαία τη μητριά του.

Όπως αναφέρει η Washington Post, ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε τη μητριά του «καρ@@@λα εγωίστρια» σε γραπτό μήνυμα που αντάλλαξε με τον θείο του, Τζέιμς Μπάιντεν.

Ο λόγος για το ξέσπασμά του του φαίνεται πως ήταν οι επίμονες παραινέσεις της Τζιλ Μπάιντεν να επισκεφθεί ένα κέντρο αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημά του με τα ναρκωτικά.

«Της είπα "ξέρεις τι, Τζιλ, ακόμα και λιώμα από το μεθύσι είμαι εκατό φορές πιο έξυπνος από εσένα, μια ηλίθια καθηγήτρια αγγλικών που δε θα άντεχε ούτε μία μέρα στο πρώτο έτος του πανεπιστήμιου. Γι' αυτό άντε γ@@@@ου κι ας συμφωνήσουμε πως δε σε γουστάρω όπως κι εσύ δε γουστάρεις εμένα"», γράφει σε ένα από τα μηνύματά του προς τον θείο του.

Παράπονα και για τον πατέρα του

Σε άλλο μήνυμα προς τον θείο του, ο Χάντερ παραπονιέται πως ο πατέρας του δεν τον είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές που έκανε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά.
«Κυριολεκτικά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά, ούτε μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε όσο βρισκόμουν σε αποτοξίνωση», έγραψε ο Χάντερ για τον πατέρα του. «Αυτό είναι λίγο παλαβό», έγραφε.
Όπως αναφέρει η Sun τα παραπάνω μηνύματα προέρχονται από αντίγραφα ασφαλείας που διατηρούσε ο Χάντερ από το κινητό και το λάπτοπ του.

Όλες οι ειδήσεις

Στέβο Πενταρόφσκι στο ethnos.gr: Βαρόμετρο και για τα Βαλκάνια οι ελληνοτουρκικές σχέσεις - Τι λέει για τις καθυστερήσεις στη Συμφωνία των Πρεσπών

Σκληρή απάντηση της Αθήνας στον προκλητικό τουρκικό χάρτη με το Αιγαίο και την Κρήτη: Ιδιαίτερα επιθετική ενέργεια

Βρετανία: Αρχαιοελληνικό δράμα η επόμενη μέρα - Ομιχλώδες το τοπίο της διαδοχής του Μπόρις Τζόνσον

Γιάννης Πετρίδης για ΛΕΞ: Δεν μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας – Τα μίντια το πήραν τώρα χαμπάρι γιατί ασχολούνται με το lifestyle

ΗΠΑειδήσεις τώραΤζο ΜπάιντενΧάντερ Μπάιντεν