Κόσμος|12.07.2022 13:29

Ιταλία: Τουρίστας έπεσε στον Βεζούβιο στην προσπάθεια του να βγάλει selfie

Newsroom

«Βουτιά» στον Βεζούβιο έκανε ένα 23χρονος τουρίστας από τις ΗΠΑ στην προσπάθεια του να βγάλει selfie. O 23χρονος, που επισκέφθηκε το ηφαίστειο με την οικογένεια του, θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή. 

Την ώρα, όμως, που τραβούσε τη φωτογραφία,  γλίστρησε το κινητό του από το χέρι και έπεσε μέσα στον κρατήρα του ηφαιστείου.O 23χρονος αποφάσισε να κατέβει στον κρατήρα για να πάρει πίσω το smartphone του, αλλά καθώς κατέβαινε έχασε την ισορροπία του και έκανε «βουτιά» στον κρατήρα.

Όπως αναφέρει ο «Guardian» η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο καθώς και ελικόπτερο προκειμένου να τον διασώσουν. Ο 23χρονος στάθηκε αρκετά τυχερός αφού τη γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές και μελανιές στο σώμα του.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του κατηγορούνται πλέον για εισβολή σε δημόσια γη καθώς και για είσοδο στον χώρο χωρίς εισιτήρια και για παράκαμψη της σχετικής ταμπέλας απαγόρευσης στον επικίνδυνο μονοπάτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσωπικός γιατρός: Στις 500 έφθασαν οι εγγραφές των γιατρών – Προς αναβολή οι «ποινές» για τους πολίτες

ΑΠΘ: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πίσω από τους πυροβολισμούς βλέπει ο πρύτανης - Πώς μπήκαν στο campus οι δράστες

Τύμβος Μαραθώνα - Ραμνούντας - Αμφιαράειο: Μετά από 7.000 χρόνια ανοίγει ο δρόμος που θα ενώσει τα τρία κέντρα της αρχαιότητας

Όλα τέλειωσαν: Σημειώματα αυτοκτονίας πασίγνωστων ανθρώπων που προκάλεσαν αίσθηση - Από τον Λιαντίνη στον Μποντλέρ

Βεζούβιοςselfieειδήσεις τώρατουρίστας