Κόσμος|14.07.2022 23:15

«Επενδύσεις» στα κατεχόμενα Βαρώσια

Μαρία Ζαχαράκη

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» αναφέρει σε ρεπορτάζ με τίτλο «Τα Βαρώσια περιμένουν τη Ferrari και τη Jaguar» ότι «όταν η ΤΔΒΚ ολοκληρώσει το άνοιγμα των κλειστών Βαρωσίων, που έχει μείνει πίσω 3 χρόνια, αναμένεται να κερδίζει 10 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Η λεωφόρος JFK, όπου πριν από 46 χρόνια βρίσκονταν τα γιγάντια ξενοδοχεία και τα παγκόσμια εμπορικά σήματα, θα επανέλθει στην παλιά της κατάσταση. Αναμένεται να επιστρέψουν και μάρκες όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Jaguar, που είχαν προηγουμένως εκθεσιακούς χώρους στη λεωφόρο. Στο πλαίσιο των εγκαινίων ξεκινά η επιστροφή των ακινήτων στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Μαζί με το Golden Sand, το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων στον κόσμο, 105 ξενοδοχεία συνολικής χωρητικότητας 10.000 κλινών, 4.469 ενοικιαζόμενες και ιδιωτικές κατοικίες, 1.953 εμπορικοί χώροι εργασίας, 21 τράπεζες, 9 τόποι λατρείας και 24 αίθουσες θεάτρου/κινηματογράφου θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημήτρης Λιγνάδης: Η Εισαγγελία Εφετών ζητεί τα πρακτικά της δίκης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο έφεσης για την αποφυλάκιση

Power Pass: Θα καλύψει και τους λογαριασμούς Ιουνίου - Οργή των πολιτών για τα μικρά ποσά

Χαμός στη Βουλή: «Πήρε μυθικές διαστάσεις το Πολυτεχνείο, οι πορείες καταλήγουν σε παϊδάκια» είπε ο Συρίγος

Αμμώδης, με ζεστά νερά και μηδαμινό κόστος: Η παραλία-όνειρο 50’ μακριά από την Αττική είναι το θερινό όνειρο των Αθηναίων

ειδήσεις τώραΒαρώσιαΤουρκίαΚύπροςΚατεχόμεναΓενί Σαφάκ