Κόσμος|22.07.2022 10:28

Βρετανία: 22χρονη που δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος γέννησε στην τουαλέτα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
η Lucy Jones/twitter
η Lucy Jones/twitter
η Lucy Jones/twitter

Στην τουαλέτα γέννησε μια 22χρονη από τη Βρετανία, καθώς όπως υποστηρίζει δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Η Lucy Jones ισχυρίζεται ότι για 9 ολόκληρους μήνες δεν έχει παρατηρήσει καμία αλλαγή στο σώμα της που να μαρτυρά την εγκυμοσύνη της.  «Πονούσα λίγο και είχα μερικές ενοχλήσεις στο στομάχι και την πλάτη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τα τεστ εγκυμοσύνης που είχε κάνει ήταν όλα αρνητικά

Μια μέρα, όμως, 22χρονη ένιωσε μια έντονη ενόχληση στην κοιλιά και πήγε στην τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της. Άρχισε να σφίγγεται και τότε δύο πόδια ξεπρόβαλλαν από κάτω της. Τη στιγμή εκείνη συνειδητοποίησε ότι γεννούσε.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που είδα το μωρό στην τουαλέτα» ανέφερε και υποστήριξε ότι όταν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο και τους γονείς της.  Πρώτοι στο διαμέρισμα έφτασαν οι γονείς της, οι οποία σοκαρίστηκαν από το θέαμα.  «Ήταν σαν σκηνή εγκλήματος. Από το μπάνιο μέχρι την κουζίνα παντού υπήρχε αίμα», είπε ο έκπληκτος πατέρας τη.

Στη συνέχεια έφτασε το ασθενοφόρο με τους τραυματιοφορείς να κοιτούν με απορία όσα συνέβαιναν μπροστά τους. Μάλιστα, οι ίδιοι θεωρούσαν πως η κοπέλα είχε αποβάλει και δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν το μωρό ζωντανό να κλαίει. «Δεν ήξερα τι με είχε χτυπήσει. Ήταν απλώς το σοκ. Ένιωσα μουδιασμένη κατά κάποιον τρόπο», λέει η 22χρονη, η και προσθέτει πως μπορεί να μην περίμενε να γίνει μητέρα αλλά πλέον απολαμβάνει την μητρότητα . Ωστόσο, σημειώνει ότι είναι δύσκολο να μοιραστεί την ιστορία της, γιατί αρκετοί δεν την πιστεύουν. 

«Είναι μια από τις ιστορίες για τις οποίες διαβάζεις, αλλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα γίνει σε εσένα, στον φίλο σου ή σε κάποιον που γνωρίζεις», τονίζει για την απρόσμενη γέννηση της κόρης της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



ειδήσεις τώραεγκυμοσύνηΒρετανίαγέννα