Κόσμος|26.07.2022 21:14
Βρετανία: Διεκόπη το debate Τρας - Σούνακ για τη διαδοχή του Τζόνσον - Η συντονίστρια λιποθύμησε στον αέρα
NewsroomΤο debate μεταξύ της Λις Τράς και του Ρίσι Σούνακ, που σήμερα διασταύρωναν τα ξίφη τους καθώς είναι οι δύο υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Μπόρις Τζόνσον στην ηγεσία των Τόρις αλλά και στην πρωθυπουργία της Μεγάλης Βρετανίας, διεκόπη ξαφνικά καθώς η συντονίστρια της «μονομαχίας» δημοσιογράφος Κέιτ ΜακΚαν λιποθύμησε στον αέρα.
Την ώρα που η Λις Τρας μιλούσε στον τηλεοπτικό αέρα, ακούστηκε ένας φοβερός κρότος. Αμέσως η πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, έπιασε αρχικά σοκαρισμένη το πρόσωπό της και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την παρουσιάστρια για να την βοηθήσει.
Το κανάλι News UK σε επίσημη τοποθέτηση ανέφερε ότι λόγω ιατρικού προβλήματος η συζήτηση διεκόπη αλλά θα συνεχιστεί σύντομα.
Ωστόσο, το Talk TV, όπου προβαλλόταν το debate ανακοίνωσε ότι η Κέιτ ΜακΚαν είναι καλά στην υγεία της επιβεβαιώνοντας ότι λιποθύμησε νωρίτερα, αλλά ξεκαθάρισε ότι η συζήτηση δεν θα συνεχιστεί.
- Μεγάλη φωτιά στη Μάνδρα: Εντολή για εκκένωση των οικισμών Νέα Ζωή και Νέος Πόντος - Ενισχύονται οι δυνάμεις
- Καμπανάκι από ΔΝΤ: Ορατός ο κίνδυνος ύφεσης στην παγκόσμια οικονομία
- Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα: Έχουν καταστραφεί εντελώς οι διμερείς σχέσεις - Η Ελλάδα έχει επιλέξει ξεκάθαρα τη Δύση
- Σωκράτης Μάλαμας: Τι πραγματικά συνέβη στη συναυλία στο Ρέθυμνο με το πανό «Βιαστής Είναι»
Διαβάστε ακόμη
- Το τελευταίο χειροκρότημα στη σπουδαία Μαρινέλλα: Συγκίνηση και δάκρυα στο λαϊκό προσκύνημα - Στις 14:00 η κηδεία
- Εφιάλτης με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Κλινικές έδιναν λάθος σπέρμα - Η ιστορία της Λόρα και της Μπεθ
- Φράουλες και σοκολάτα - Τέσσερα σπιτικά γλυκά για το πασχαλινό και ανοιξιάτικο τραπέζι
- Πέταξαν στον Μαζωνάκη πανέρι με λουλούδια και τον πέτυχε εκεί που δεν έπρεπε