Κόσμος|27.07.2022 20:23

Ο Chucky στην Αλαμπάμα: Γιατί 5χρονος βγήκε στους δρόμους ντυμένος ως την «κούκλα του Σατανά»

Newsroom

Αίσθηση προκάλεσε ένας 5χρονος, που κυκλοφρούσε ντυμένος ως Chucky στους δρόμους της Αλαμπάμα. Πρόκειται για τον κεντρικό ήρωα στο θρίλερ «Η κούκλα του Σατανά», που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 9 Νοεμβρίου 1988.

Σύμφωνα με το σενάριο, μία χήρα μητέρα δωρίζει μια κούκλα στον γιο της, αγνοώντας ότι αυτή κατέχεται από την ψυχή ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Το θρίλερ γνώρισε μεγάλη απήχηση, κυκλοφορώντας έξι σίκουελς. Το 1990 και 1991 «Η κούκλα του σατανά 2» και «Η κούκλα του σατανά 3» (19. Το Στη συνέχεια  «Η νύφη του Τσάκι» το 1998 και ο «Ο γιος του Τσάκι» το 2004. Και πιο πρόσφατα «Η κατάρα του Τσάκι» (2013), «Η επιστροφή του Τσάκι» (2017), «Η κούκλα του Σατανά» (2019).

Πολλοί απόρησαν στη θέα του αγοριού και δημοσίευσαν φωτογραφίες του στα social media.

«Ο Chucky στους δρόμους της Αλαμπάμα» έγραψε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος στο Twitter. 

«Αγαπητοί γονείς που ο γιος σας κυκλοφορεί ντυμένος Chucky στους δρόμους του Πίνσον. Παραλίγο να πάθω  καρδιακή προσβολή» σημείωσε μια μητέρα στο Facebook, με την ανάρτηση της να συγκεντρώνει περισσότερες από 100.000 κοινοποιήσεις.  

 

Μετά την έκταση που έλαβε το θέμα, η μητέρα του μικρού παρενέβη και έκανε γνωστό ότι ο γιος της, ο Τζάκσον έχει τη συγκεκριμένη στολή από το περασμένο Halloween και ότι του αρέσει να ντύνεται με διαφορετικά κουστούμια. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θρίλερΗΠΑΑλαμπάμαμάσκαειδήσεις τώρακούκλα