Κόσμος|15.02.2019 23:35
Πυροβολισμοί σε εταιρεία στο Ιλινόι-Συνελήφθη ο δράστης
NewsroomΈνας ένοπλος άνοιξε πυρ σήμερα το απόγευμα στην πόλη Ορόρα του Ιλινόι, τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους μεταξύ των οποίων και τέσσερις αστυνομικούς, πριν συλληφθεί από τους συναδέλφους τους, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο δήμος επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι ο ύποπτος έχει συλληφθεί.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ελέγχου των όπλων, του καπνού και των εκρηκτικών υλών (ATF) ανέφερε επίσης ότι πράκτορές της έσπευσαν στην περιοχή όπου αναφέρθηκαν "πυροβολισμοί σε μια κατασκευαστική εταιρεία".
Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζον Προμπστ, είπε στο CNN ότι είδε τον ένοπλο, ο οποίος ήταν συνάδελφός του, να τρέχει σε έναν διάδρομο της κατασκευαστικής εταιρείας, κρατώντας ένα πιστόλι. Πρόσθεσε ότι είδε και αιμόφυρτους ανθρώπους.
Διαβάστε ακόμη
- Οι εσωτερικές πιέσεις στον Τραμπ για να λήξει τον πόλεμο με το Ιράν και το «φάντασμα» της ακρίβειας
- Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη - Πού θα επικεντρωθεί
- Σκηνές χάους στην Αυστραλία: Πέντε Ιρανές αθλήτριες πήραν άσυλο, οι υπόλοιπες επιστρέφουν με δάκρυα
- Χρυσοί Σκούφοι 2026 - Τα βραβευμένα εστιατόρια και όσα είπαν οι περιχαρείς σεφ στο ethnos.gr