Κόσμος|22.08.2022 20:11

Σάλος στις ΗΠΑ: Δημοτική σύμβουλος που παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτη αρνείται να παραιτηθεί

Newsroom

Δημοτική σύμβουλος από το Τζέρσεϊ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολλών καθώς παρά το ότι εδώ και εβδομάδες οπτικό υλικό δείχνει ότι έχει παρασύρει έναν άνδρα με το ποδήλατό της και ύστερα τον εγκαταλείπει, η ίδια αρνείται να αποχωρήσει από τη θέση της.

Η Εϊμι ΝτεΓκίζ κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη για άλλη μια φορά αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη θέση της, παρά τις πιέσεις που υφίσταται, γράφει η New York Post. Περίπου 100 άνθρωποι μίλησαν στη συνεδρίαση που ήταν ανοιχτή στο κοινό και οι περισσότεροι ζήτησαν να παραιτηθεί.

Επιμένει ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία πριν σχολιάσει το ζήτημα. Πρόσθεσε πάντως ότι κατανοεί τις ανησυχίες όσων της ζητούν να αποχωρήσει.

Δεν σταμάτησε ποτέ

Το βίντεο δείχνει ότι κατά το περιστατικό στις 19 Ιουλίου η ΝτεΓκιζ οδηγούσε με ταχύτητα σε διασταύρωση με το SUV της, όταν παρέσυρε έναν 29χρονο ποδηλάτη, που σαν από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι δύο πλευρές διαφωνούν για την προτεραιότητα που είχαν στη διασταύρωση, αλλά τα βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας δείχνουν ότι η ΝτεΓκίζ δεν επιβράδυνε το όχημα και δεν σταμάτησε πριν χτυπήσει τον ποδηλάτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ποδηλάτηςΗΠΑ