Κόσμος|20.08.2022 21:36

Γκι Φερχόφσταντ υπέρ Σάνα Μαρίν - «Συνέχισε να χορεύεις και να πολεμάς τον Πούτιν»

Newsroom

Μετά τη διαρροή του βίντεο που δείχνει τη Σάνα Μαρίν να χορεύει με έναν νεαρό τραγουδιστή σε κλαμπ πολλοί ήταν οι επικριτές της, αλλά και οι υποστηρικτές της. Ο Γκι Φερχόφσταντ ανήκει σίγουρα στους δεύτερους και μέσω του Τwitter δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξή του.

Ειδικότερα, ο Βέλγος ευρωβουλευτής έγραψε: «Ρωσικά τρολ και ακροδεξιοί εθνικιστές θα κάνουν τα πάντα για να γονατίσουν τις δημοκρατίες μας... Μην την πατάς! Συνέχισε να χορεύεις, Σάνα Μαρίν, και συνέχισε να πολεμάς τον Πούτιν!».

Υπενθυμίζεται ότι πρωθυπουργός της Φιλανδίας έγινε θέμα συζήτησης όταν κυκλοφόρησαν στα social media βίντεο με εκείνη να χορεύει έξαλλα με φίλους αλλά και με έναν άντρα τραγουδιστή. Οι επικριτές της την κατηγόρησαν ότι φαίνεται σαν να έκανε χρήση ναρκωτικών, ότι φιλούσε έναν άλλον άντρα ενώ είναι παντρεμένη και πολλοί αμφισβήτησαν το αν μια πρωθυπουργός μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και αν είναι ικανή να φέρνει σε πέρας της υποχρεώσεις της. Η ίδια αρνήθηκε κάθε κατηγορία, έκανε τεστ για ουσίες και τόνισε «πως απλά συμπεριφέρεται όπως κάθε άνθρωπος όταν έχει ελεύθερο χρόνο και είναι με τους φίλους της».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΣάνα Μάριν