Σκοταδιστική απόφαση στη Ρωσία: Απόσυρση όλων των βιβλίων που «προπαγανδίζουν» τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα
NewsroomΗ ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών (Roskomnadzor) της Ρωσίας ζήτησε από την Ρωσική Ένωση εκδοτών -βιβλιοπωλών να αποσυρθούν όλα τα βιβλία με «προπαγανδιστικό» περιεχόμενο για την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τη ρυθμιστική αρχή.
Η Roskomnadsor αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «η διάδοση προπαγάνδας αποκλινουσών σχέσεων με οποιαδήποτε μορφή δεν ανταποκρίνεται στις παραδοσιακές αξίες της ρωσικής κοινωνίας και συνιστά κίνδυνο όχι μόνο για τους ανηλίκους, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία».
Στην κρατική Δούμα νομοσχέδιο για την απαγόρευση «της προπαγάνδας μη παραδοσιακών σχέσεων»
Στα μέσα Ιουλίου στην Κρατική Δούμα ( ρωσική κάτω βουλή) κατατέθηκε νομοσχέδιο για την απαγόρευση «της προπαγάνδας μη παραδοσιακών σχέσεων» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εκτός των άλλων οι Ρώσοι βουλευτές αποφάσισαν ότι δεν θα χορηγείται άδεια προβολής σε κινηματογράφους ταινιών που αρνούνται τις «οικογενειακές αξίες» και επιτρέπουν την «προπαγάνδα» της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.
- Ουκρανία: Αρνείται κάθε εμπλοκή με τη δολοφονία της κόρης του Ντούγκιν - Τη σκότωσαν με βόμβα κάτω από το κάθισμα
- ΥΠΟΙΚ: Το στοίχημα του προϋπολογισμού του 2023 - Οι μόνιμες παροχές και το ράλι στην ενέργεια
Όλαφ Σολτς: Ακτιβίστριες αιφνιδίασαν τον Γερμανό καγκελάριο με τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία τους
- Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
- Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
- Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
- Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας