Καλλιτέχνης επιτέθηκε φραστικά στον Μακρόν σε φεστιβάλ μουσικής - Βίντεο από τα... γαλλικά
NewsroomΟ Γαλλοαμερικανός τραγουδιστής, Marc Rebillet συμμετείχε σε φεστιβάλ μουσικής στο Τουκέ στη Γαλλία και από τη σκηνή επιτέθηκε στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν βρίζοντας τον.
Ο γνωστός για το εκκεντρικό του στιλ μουσικός μεταξύ άλλων είπε από το μικρόφωνο «Μακρόν είσαι μ**» και «Μακρόν γαμ**», προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις.
Μάλιστα, δεν είχαν περάσει λίγα λεπτά από κρεσέντο χυδαιολογίας του μουσικού, και στο φεστιβάλ έφτασε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μπριζίτ.
Από την πλευρά του ο μουσικός Marc Rebillet παραδέχτηκε πως εξύβρισε τον Γάλλο πρόεδρο, ωστόσο δεν μετάνιωσε για τα όσα είπε, αφού έγραψε στα social media πως «κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους».
Συνέχισε μάλιστα καταγγέλλοντας τους διοργανωτές ότι προσπάθησαν να «κλείσουν» το μικρόφωνο του.
- Γιατί αυξάνουν τα κρούσματα ψυχικής υγείας και οι εισαγωγές σε κλινικές - Καθηγητής αναλύει στο ethnos.gr
- Οι δραματικές στιγμές του πνιγμού της 36χρονης στη Νάξο: «Δεν φώναξε βοήθεια» - Συγκλονίζουν μαρτυρίες
- Kazaks (ΕΚΤ): Τα επιτόκια πρέπει να αυξηθούν τουλάχιστον 50 μ.β. τον Σεπτέμβριο
- Ο Όζι «δεν θέλει να πεθάνει στην Αμερική» και επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο - «Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι»
- Το Ισραήλ θα επιτεθεί σε πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Η Βρετανία στέλνει ελικόπτερα με αντι-drone συστήματα στην Κύπρο
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας