Κόσμος|29.08.2022 09:22

Δεκάχρονος «σούπερ ήρωας»: Βούτηξε στην πισίνα και έσωσε την μητέρα του από πνιγμό

Newsroom

Όταν ο 10χρονς Γκάβιν Κίνεϊ από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ είδε την μητέρα του να κινδυνεύει να πνιγεί στην πισίνα του σπιτιού τους δεν είχε άλλη επιλογή από το να μετατραπεί σε «σούπερ ήρωα» για να την σώσει. Όπως καταγράφεται στην κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, ο μικρός Γκάβιν είδε την μητέρα του να κινδυνεύει, βούτηξε στην πισίνα και την έπιασε με τον τρόπο που ενδείκνυνται κρατώντας παράλληλα το κεφάλι της έξω από το νερό.

Ο 10χρονος μετέφερε την μητέρα του μέχρι την σκάλα της πισίνας και στη συνέχεια ήρθε ο παππούς του που μένει στο δίπλα σπίτι για να τον βοηθήσει και να σώσουν την γυναίκα, η οποία όπως έγινε γνωστό είχε πάθει κρίση επιληψίας μέσα στο νερό.

Η μητέρα του Γκάβιν, Λόρεϊ δήλωσε ότι οι δυο τους περνούσαν ένα «υπέροχο πρωινό» όταν αποφάσισαν κολυμπήσουν στην πισίνα που έχουν στην αυλή τους. «Ο Γκάβιν μόλις είχε βγει από την πισίνα όταν έπαθα κρίση» δήλωσε η γυναίκα αρχικά και πρόσθεσει: «Φοβήθηκα περισσότερο από ποτέ».

Από την πλευρά του ο Γκάβιν δήλωσε ότι άκουσε παφλασμούς στην πισίνα και στη συνέχεια είδε τη μητέρα του «να βυθίζεται». Φοβήθηκα λίγο», δήλωσε στην εκπομπή «Good morning America». «Είναι σίγουρα ο ήρωάς μου», είπε η μητέρα του συμπληρώνοντας πως «πραγματικά νιώθω ότι είναι και ο φύλακας άγγελός μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπισίναΗΠΑπνιγμός