Κόσμος|30.08.2022 13:46

Το περιοδικό Rolling Stone αποκαλύπτει ότι ίσως ο Τραμπ γνώριζε «πικάντικες» λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Μακρόν

Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνώριζε λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του όσο και αργότερα προχωρούσε σε κουτσομπολιά για την ερωτική ζωή του Γάλλου Προέδρου και υποστήριζε ότι έχει ενημέρωση αναφορικά με «πικάντικες» λεπτομέρειες για τον κ. Μακρόν.

Όπως υποστηρίζει το Rolling Stone, στην πρόσφατη έφοδο του FBI στην οικία του Τραμπ, κατασχέθηκε και ένας φάκελος με την ετικέτα: «info re: President of France», χωρίς όμως να διευκρινίζεται κατά πόσον το περιεχόμενο αφορά πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ή αν πρόκειται για απόρρητες πληροφορίες.

H πρώην συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον, Τζένιφερ Παλμιέρι, άφησε, μάλιστα, ανοικτό το ενδεχόμενο ο φάκελος αυτός να περιέχει πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμό.

Παράλληλα, δύο πηγές που μίλησαν στο περιοδικό Rolling Stone, υποστήριξαν ότι το γεγονός της αποκάλυψης του εντοπισμού του συγκεκριμένου φακέλου σε συνάρτηση με τα σχόλια του Τραμπ περί «αταξιών» του Μακρόν «που δεν ξέρουν πολλοί» έχουν προκαλέσει την εγρήγορση τόσο των γαλλικών όσο και των αμερικανικών Αρχών προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει.  Εκπρόσωπος της γαλλικής πρεσβείας είπε στο Rolling Stone ότι κατά την έρευνά τους δεν αποτάθηκαν στην κυβέρνηση Μπάιντεν για πληροφορίες σχετικά με τα ντοκουμέντα που κατασχέθηκαν στο Μαρ-α-Λάγκο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑΓαλλίαΝτόναλντ ΤραμπΕμανουέλ Μακρόνειδήσεις τώρα