Το περιοδικό Rolling Stone αποκαλύπτει ότι ίσως ο Τραμπ γνώριζε «πικάντικες» λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Μακρόν
NewsroomΟ Ντόναλντ Τραμπ γνώριζε λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας του όσο και αργότερα προχωρούσε σε κουτσομπολιά για την ερωτική ζωή του Γάλλου Προέδρου και υποστήριζε ότι έχει ενημέρωση αναφορικά με «πικάντικες» λεπτομέρειες για τον κ. Μακρόν.
Όπως υποστηρίζει το Rolling Stone, στην πρόσφατη έφοδο του FBI στην οικία του Τραμπ, κατασχέθηκε και ένας φάκελος με την ετικέτα: «info re: President of France», χωρίς όμως να διευκρινίζεται κατά πόσον το περιεχόμενο αφορά πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ή αν πρόκειται για απόρρητες πληροφορίες.
H πρώην συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον, Τζένιφερ Παλμιέρι, άφησε, μάλιστα, ανοικτό το ενδεχόμενο ο φάκελος αυτός να περιέχει πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμό.
Παράλληλα, δύο πηγές που μίλησαν στο περιοδικό Rolling Stone, υποστήριξαν ότι το γεγονός της αποκάλυψης του εντοπισμού του συγκεκριμένου φακέλου σε συνάρτηση με τα σχόλια του Τραμπ περί «αταξιών» του Μακρόν «που δεν ξέρουν πολλοί» έχουν προκαλέσει την εγρήγορση τόσο των γαλλικών όσο και των αμερικανικών Αρχών προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει. Εκπρόσωπος της γαλλικής πρεσβείας είπε στο Rolling Stone ότι κατά την έρευνά τους δεν αποτάθηκαν στην κυβέρνηση Μπάιντεν για πληροφορίες σχετικά με τα ντοκουμέντα που κατασχέθηκαν στο Μαρ-α-Λάγκο.
- Μητσοτάκης: Πούτιν και Ερντογάν δεν κρύβουν ότι ήθελαν άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα
- Ενέργεια: Οι αποθήκες φυσικού αερίου της ΕΕ γεμίζουν, ενώ η Gazprom μειώνει τη ροή - Δεν θα υπάρχουν διακοπές ρεύματος στην Ελλάδα
- Ακρίβεια στο ρεύμα: Ερχονται δομικές αλλαγές στην αγορά - Το σχέδιο της Κομισιόν
- Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Η απάντηση στην καταγγελία κακοποίησης του 98χρονου - «Για την προστασία του μπήκαν ιμάντες και κάγκελα»
- Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
- Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
- Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
- Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ