Κόσμος|30.08.2022 22:23

Λευκωσία: Ερωτήματα για γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή σε εγκαταλειμμένη οικία - Οι Αρχές «βλέπουν» εγκληματική ενέργεια

Newsroom

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών της Λευκωσίας προκειμένου να στηθεί το πάζλ της υπόθεσης δολοφονίας γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα σε εγκαταλειμμένη οικία.

Το έγκλημα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, και μετά από την αυτοψία που διενεργήθηκε στην σκηνή από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, εκτιμάται ότι διαπράχθηκε εντός των τελευταίων δύο 24ωρων. Όπως μετέδωσε η Cyprus Times οι Αρχές μετά από έρευνες και διάφορα τεκμήρια που περισυνέλεξαν από τη σκηνή έχουν μία πρώτη κατεύθυνση για την ταυτότητα του θύματος.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Αντρέας Λαμπριανού, ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του θύματος και η γυναίκα πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 55 έτη.

«Εκ πρώτης πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η αστυνομία κλήθηκε από πολίτη που πήγε εκεί για κάποιες εργασίες και ενημέρωσε ότι κατά την είσοδο εντόπισε ένα πρόσωπο σε ένα από τα δωμάτια» είπε.

Την ίδια ώρα ο κ.Λαμπριανού ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για να εξακριβωθεί η ταυτότητα πέραν πάσης αμφιβολίας προκειμένου να δοθεί και κατεύθυνση στις έρευνες προς εντοπισμό προσώπων που να σχετίζονται μαζί της.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι πέραν της κεφαλής, η γυναίκα φέρει και σε άλλα σημεία του σώματός της διάφορες κακώσεις.

Τέλος, ο κ. Λαμπριανού, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το έγκλημα να έγινε στο συγκεκριμένο σπίτι, ενώ εξετάζεται και κατά πόσο η γυναίκα διέμενε κάποια βράδια εκεί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΛευκωσία