Κόσμος|31.08.2022 21:49

Αποτροπιασμός από ξυλοδαρμό γυναίκας στην Κύπρο: Καταγγελίες ότι δεν ήταν η πρώτη φορά - Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο με ξυλοδαρμό γυναίκας από άντρα στη Λεμεσό της Κύπρου. Μετά από τα πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Ειδικότερα, άγριο ξυλοδαρμό από τον σπιτονοικοκύρη της δέχθηκε γυναίκα στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, με την ΜΚΟ «KISA» να καταγγέλλει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της επιτίθεται και ούτε το μοναδικό περιστατικό. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν γείτονες, ο σπιτονοικοκύρης την τραβά από τα μαλλιά και τη χτυπά με βάναυσο τρόπο.

Παράλληλα, η αντιπαράθεση των δύο είναι γνωστή στις Αρχές καθώς και οι δύο πλευρές είχαν μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως μεταδίδει το alphanews.live.

Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΙΣΑ, Δώρος Πολυκάρπου, αναφέρει ότι της δημιουργεί συχνά προβλήματα ο σπιτονοικοκύρης, μάλιστα είχε μεταβεί και στο παρελθόν στο σπίτι και της πέταξε τα πράγματά της στο δρόμο.

Υποστηρίζει επίσης ότι ενώ είχαν γίνει καταγγελίες δεν έγιναν δραστικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού. 

Για την υπόθεση, η αστυνομία έβαλε χειροπέδες και στους δύο εμπλεκόμενους, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της αλλοδαπής και έπειτα αναμένεται να δώσει κατάθεση για το περιστατικό. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κύπροςσύλληψηκακοποίησηειδήσεις τώραξυλοδαρμός