Κόσμος|02.09.2022 11:25

Ντόναλντ Τραμπ: Σκέφτεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024

Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την αμερικανική προεδρία το 2024, όπως δήλωσε σήμερα ο γαμπρός του και πρώην σύμβουλός του. «Γνωρίζω ότι προφανώς το σκέφτεται, σιχαίνεται να βλέπει αυτά που συμβαίνουν στη χώρα», δήλωσε στο δίκτυο Sky News ο Τζάρεντ Κούσνερ.

Ερωτηθείς πότε ενδέχεται να λάβει απόφαση ο Τραμπ ο Κούσνερ απάντησε: «Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει για λογαριασμό του».

Κληθείς να επιβεβαιώσει ότι ο Τραμπ δεν αποκλείει να είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος ο Κούσνερ απάντησε: «Με τον Τραμπ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, είναι πολύ ευέλικτος».

Έρευνα στο σπίτι του

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ που αποδείχθηκε ότι όχι μόνο είχε στην κατοχή του στην βίλα του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα δεκάδες κούτες με απόρρητα και άκρως απόρρητα έγγραφα, αλλά επιπλέον τα έκρυβε από τις Αρχές, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Τα άκρως απόρρητα έγγραφα που κατασχέθηκαν από την κατοικία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, «πιθανότατα τα έκρυψαν» για να παρεμποδίσουν την έρευνα της ομοσπονδιακής αστυνομίας σε βάρος του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα, σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Αυτό το διαδικαστικό έγγραφο εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν την ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) να κάνει έρευνα στις 8 Αυγούστου στην κατοικία του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο για να κατασχέσει έγγραφα τα οποία δεν θα έπρεπε να έχει πάρει μαζί του όταν αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΝτόναλντ ΤραμπΗΠΑ