Κόσμος|10.09.2022 10:00

«Δεν είναι ευπρόσδεκτη»: Ο Κάρολος είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ για να δει τη Βασίλισσα Ελισάβετ πριν πεθάνει

Newsroom

Στην αποκάλυψη ότι ο Κάρολος φέρεται να είπε στον Πρίγκιπα Χάρι να μη φέρει μαζί του στο κάστρο Μπαλμόραλ την Μέγκαν Μάρκλ για να δουν την ετοιμοθάνατη βασίλισσα Ελισάβετ, προχώρησε η εφημερίδα the Sun.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρι βρισκόταν στο Frogmore όταν ο Κάρολος του είπε σε τηλεφώνημα από το κρεβάτι της ετοιμοθάνατης βασίλισσας να μην πάρει τη Μέγκαν μαζί του.

Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Δεν θα έπρεπε να τον πάρει μαζί του στο Μπαλμόραλ: Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή.  Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι οι αριθμοί θα έπρεπε πραγματικά να περιοριστούν στην πολύ στενή οικογένεια. Ο Κάρολος κατέστησε πολύ, πολύ σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Ο Χάρι δεν έλαβε επίσης θέση στο αεροπλάνο της RAF που μετέφερε τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και τους θείους του πρίγκιπα Εδουάρδο και πρίγκιπα Άντριου στη Σκωτία. Ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν ανακοινώσει το μεσημέρι της Πέμπτης, χωρίς να συμβουλευτούν την υπόλοιπη οικογένεια, ότι θα «ταξίδευαν στη Σκωτία» μαζί.

Όμως ο Χάρι συμφώνησε να πάει μόνος του μετά την παρέμβαση. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να βρει το δικό του αεροπλάνο και η καθυστέρηση σήμαινε ότι δεν έφτασε στο Μπαλμόραλ πριν από τις 7.52 μ.μ. - σχεδόν 90 λεπτά αφότου ανακοινώθηκε στο κοινό ότι η βασίλισσα είχε πεθάνει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρίγκιπας ΧάριΒασιλιάς ΚάρολοςΒασίλισσα Ελισάβετειδήσεις τώρα