Τραγωδία στην Κροατία: 3 νεκροί και 11 τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων
NewsroomΤουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν μια επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων στην κεντρική Κροατία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην πόλη Νόφσκα, περίπου 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ζάγκρεμπ. Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 11 τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, όπως ανακοίνωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός Αντρέι Πλένκοβιτς. Κανείς δεν φέρει τραύματα απειλητικά για τη ζωή του, διευκρίνισε.
Ένα στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού είπε στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο HINA ότι οι τραυματίες αλλοδαποί είναι συνολικά οκτώ και ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για παράτυπους μετανάστες. Ένα νοσοκομείο της Νόβα Γκράντισκα, κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, ανακοίνωσε ότι νοσηλεύει τα πέντε μέλη μιας οικογένειας Ιρανών.
Μέχρι στιγμής, τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα. Ο Πλένκοβιτς είπε ότι το επιβατικό τρένο, που εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο, συγκρούστηκε με τη σταματημένη εμπορευματική αμαξοστοιχία.
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου