Βασίλισσα Ελισάβετ: Το ταξίδι της «επιστροφής» στο Λονδίνο - Μεταφέρεται στο Μπάκιγχαμ
NewsroomΗ σορός της βασίλισσας Ελισάβετ έφτασε στο Λονδίνο από το Εδιμβούργο και αναμένεται να μεταφερθεί στο Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενη από την κόρη της πριγκίπισσα Άννα.
Ειδικότερα, το αεροσκάφος της RAF προσγειώθηκε στις 20:55 (ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ. Εκεί, το φέρετρο θα τοποθετηθεί στην αίθουσα Bow Row και το προσωπικό του παλατιού θα μπορεί να πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα.
LIVE εικόνα:
Στις 21:30 ο βασιλιάς Κάρολος, η βασιλική σύζυγος Καμίλα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ θα υποδεχθούν τη σορό της Βασίλισσας. Μετά, στις 00:00 θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το λαϊκό προσκύνημα στο Γουέστμινστερ.
Όλο το βράδυ η σορός της Ελισάβετ θα παραμείνει στο Bow Room στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ.
- Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
- Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
- Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
- Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ