Κόσμος|19.09.2022 11:00

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη δημοσιότητα η τελευταία φωτογραφία της πριν τον θάνατο

Newsroom

Λίγες ώρες πριν την κηδείας της δόθηκε στη δημοσιότητα η τελευταία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ πριν το θάνατο της. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάιο στο κάστρο Ουίνδσορ για του εορτασμούς του πλατινένιου Ιωβηλαίου της

Η βασίλισσα εμφανίζεται χαμογελαστή, ενώ φοράει γαλάζιο φόρεμα, μαργαριταρένιο κολιέ, δύο καρφίτσες και σκουλαρίκια από διαμάντια και μαργαριτάρια.

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε για να σηματοδοτήσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Αυτής Μεγαλειότητος – της πρώτης Βρετανής μονάρχη που έφτασε σε αυτό το ορόσημο. Αύριο, εκατομμύρια θα συγκεντρωθούν για να τιμήσουν την αξιοσημείωτη ζωή της» σημειώνεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας στο twitter. 

Τις καρφίτσες, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, της είχε κάνει δώρο στην Ελισάβετ ο πατέρα της, ο βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ', όταν έγινε 18 ετών.

Τα σκουλαρίκια, τα φόρεσε τέσσερις φορές την περασμένη εβδομάδα η Κέιτ Μίντλετον, ώστε να την τιμήσει, ενώ φαίνεται πως η  βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε το ίδιος κολιέ στη συνάντηση με την πρωθυπουργό Liz Truss στο κάστρο Μπαλμόραλ λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΒρετανίαΒασίλισσα Ελισάβετθάνατος