Κόσμος|20.09.2022 21:37

Χάος σε πτήση για Ντουμπάι: Έξαλλος επιβάτης εν ώρα πτήσης - Κλώτσησε παράθυρο κατά τη σύλληψή του

Newsroom

Η αστυνομία συνέλαβε και απέλασε άνδρα, ο οποίος είχε βγει εκτός εαυτού σε πτήση αεροπλάνου από το Πακιστάν που κατευθυνόταν στο Ντουμπάι την προηγούμενη Τετάρτη, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες. Όμως η πτήση είχε ήδη αναχωρήσει και ο επιβάτης γινόταν όλο και πιο ανήσυχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο επιβάτης άρχισε να προσεύχεται ξαπλωμένος μπρούμυτα στον διαχωριστικό διάδρομο, ενώ θα έπρεπε να είναι καθισμένος, προκαλώντας τα περίεργα βλέμματα των άλλων επιβατών.

Ο άνδρας ήταν ξυπόλητος και στα δύο βίντεο. Είχε ένα γιλέκο κάτω από το πουκάμισό του, το οποίο έβγαλε αργότερα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Αφού έγινε πιο επιθετικός, ο κυβερνήτης της πτήσης επικοινώνησε με τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του Ντουμπάι για να παραδώσει τον άνδρα στις αρχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο επιβάτης άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα μετά την απογείωση και ζητούσε επίμονα να επιστρέψει στο Πακιστάν.

«Κλώτσησε παράθυρο»

Κατά την προσγείωση του αεροπλάνου βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου δείχνει τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κλωτσάει με δύναμη το παράθυρο αεροπλάνου και ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Του φώναξαν να σταματήσει - αφού προηγουμένως με την κλωτσιά του είχε προκαλέσει ζημιά στο παράθυρο - λέγοντάς του: «Μην το κάνεις αυτό». Τελικά, η ασφάλεια συνέλαβε τον επιβάτη κατά την άφιξή του στο Ντουμπάι στις 14 Σεπτεμβρίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠακιστάνΝτουμπάιαεροπλάνοειδήσεις τώρα