Κόσμος|28.09.2022 18:37

Βρετανία: Συνέλαβαν Ουκρανή πρόσφυγα γιατί… επιχείρησε να ρίξει την πόρτα του σπιτιού του πρώην της

Newsroom

Στη φυλακή κρατήθηκε η 22χρονη Ουκρανή πρόσφυγας, η οποία χθες επιχείρησε να ρίξει την πόρτα του σπιτιού,  στο οποίο διέμενε ο πρώην της φωνάζοντας «Tony, σε αγαπώ».

Το ζευγάρι απασχολήσει βρετανικά ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, καθώς σύναψαν σχέση όσο τη φιλοξενούσε στο σπίτι που έμενε ο 30χρονος με την τότε αγαπημένη του.

Η 22χρονη Sofiia Karkadym μιλώντας στη dailymail δήλωσε συντετριμμένη και τόνισε ότι έχει ακόμα συνθήματα για τον 30χρονο Tony.

«Δεν έχω κανέναν εδώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω χρήματα, ούτε φίλους. Μένω σε ένα αηδιαστικό μέρος στο οποίο με έστειλε η αστυνομία στο Μπράντφορντ» είπε η ίδια.

«Δεν έβλαψα ποτέ τον Τony ούτε του επιτέθηκα. Ήμουν πολύ ταραγμένη για κάποια πράγματα που αφορούσαν την πρώην σύντροφό του, Λόρνα, και τα παιδιά τους. Εκείνος μου υποσχέθηκε ότι θα με φρόντιζε και ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Επρόκειτο να παντρευτούμε, αν και ήξερα ότι δεν μπορούσε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά (είχε υποβληθεί σε βαζεκτομή, μια επέμβαση στείρωσης που ο ίδιος είχε εκφράσει την πρόθεση να αναστρέψει). Νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε παιδιά σε πέντε-έξι χρόνια. Τώρα όμως δεν ξέρω τι να κάνω. Πιθανόν να γυρίσω πίσω. Είμαι όμως πολύ στενοχωρημένη» πρόσθεσε. 

Η νεαρή μάνατζερ πληροφορικής έχει συλληφθεί δύο φορές για καταναγκαστική και ελεγκτική συμπεριφορά, με την τελευταία σύλληψη να σημειώνεται χθες, επειδή επιχείρησε να γκρεμίσει την πόρτα του εξοχικό όπου διέμενε ο πρώην της. Τελικά, η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη καθώς ο 30χρονος ζήτησε να μην ασκηθεί δίωξή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπρόσφυγαςΒρετανίασύλληψηΟυκρανία