Κόσμος|04.10.2022 23:50

Travel influencer πέρασαν τον μήνα του μέλιτος σε ένα τρένο με σιδηρομεταλλεύματα στην έρημο της Μαυριτανίας

Newsroom

Ένα πρωτότυπο προορισμό επέλεξαν δύο travel influencers από την Κροατία για μήνα του μέλιτος.

Ο Kristijan και η Andrea Ilicic αποφάσισαν να διασχίσουν την έρημο της Μαυριτανίας πάνω σε ένα τρένο που μεταφέρει σιδηρομεταλλεύματα. «Θέλαμε κάτι εντελώς διαφορετικό αυτή τη φορά και πράγματι το βρήκαμε στη Μαυριτανία» δήλωσαν οι νεόνυμφοι στο CNN.

 

Το αποκορύφωμα του ταξιδιού τους ήταν η φωτογράφηση πάνω στα βαγόνια του τρένου, περίπου 700 χιλιόμετρα από την πόλη Zouerat, που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του σιδηρόδρομου της Μαυριτανίας.

Οι φωτογραφίες έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 40.000 likes, ενώ σε ορισμένες από αυτές το ζευγάρι εμφανίζεται με κουστούμι και νυφικό.

 

Η βόλτα με το εν λόγω τρένο έχει εξελιχθεί σε τελετουργικό ωρίμανσης για τους travel influencers. Το ταξίδι διάρκειας 20 ωρών, όμως, περιλαμβάνει πολλές προκλήσεις, όπως ακραίες θερμοκρασίες, που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς Κελσίου την ημέρα, και πέφτουν κάτω από το μηδέν τη νύχτα, ισχυρούς ανέμους που σηκώνουν σκόνη από τα σιδηρομεταλλεύματα, ενώ ακόμα και η αναρρίχηση στα βαγόνια ενέχει δυσκολίες. 

 

Ο Kristijan δήλωσε ότι η Μαυρτανία ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.«Έχει πραγματικά πολλά να προσφέρει» τόνισε.

«Σε ένα χωριό που επισκεφτήκαμε, οι ντόπιοι μας εξέπληξαν με μια παραδοσιακή γαμήλια τελετή. Η Andrea και εγώ ντυθήκαμε με τα παραδοσιακά τους γαμήλια ρούχα και ήταν μια δίωρη εμπειρία χορού, τυμπανισμού και τραγουδιού που δεν θα ξεχάσω ποτέ» είπε.

«Φαίνεται ότι η Andrea και εγώ παντρευτήκαμε δύο φορές!"Πραγματικά, δεν ήταν ένας τυπικός μήνας του μέλιτος,  ήταν ένα ταξίδι ζωής για εμάς» πρόσθεσε. 

ειδήσεις τώρανεόνυμφοιέρημοςταξίδιτρένοΚροατία