Ιρλανδία: Δέκα νεκροί από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων
NewsroomΔέκα νεκροί, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, είναι ο τελικός απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων στο χωριό Κρίσλα της Ιρλανδίας. Ο πρωθυπουργός της χώρας Μιχόλ Μάρτιν ζήτησε να ριχθεί άπλετο φως σε αυτή τη «σοκαριστική τραγωδία».
«Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τραγικό δυστύχημα»
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 15.20 τοπική ώρα, το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, σκοτώθηκαν τέσσερις άνδρες, τρεις γυναίκες, δύο έφηβοι (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου 6 ετών.
«Οι πληροφορίες που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή κάνουν λόγο για τραγικό δυστύχημα», πρόσθεσε. Αν και η αστυνομία φαίνεται να αποκλείει την πιθανότητα σκόπιμης ενέργειας, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο αξιωματικός είπε ότι δεν αναμένεται να βρεθούν άλλα θύματα στα συντρίμμια και δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία για αγνοούμενα πρόσωπα.
- «Φρένο» στις ανατιμήσεις σε 50 προϊόντα - Συνάντηση Γεωργιάδη με εκπροσώπους των προμηθευτών
- Σε οριακή κατάσταση το υγειονομικό προσωπικό: «Θερίζει» το burn out μετά την πανδημία - Ανησυχητικά τα αποτελέσματα μελέτης
- Δύο συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης - Τι βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων
- «Ό, τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο: Αποσπάσματα από την πρεμιέρα - Ξεχωριστοί καλεσμένοι το Σάββατο στο OPEN
- Ξαφνική ακύρωση της τελετής για την υπογραφή της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν: «Δεν ανταλλάξαμε την αξιοπρέπειά μας» λέει ο Πεζεσκιάν
- Κιβωτός του Κόσμου: Για τρίτη φορά στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος - Το βούλευμα που τον «καίει»
- Κόλαση πυρός και «βροχή» πετρελαίου στη Μόσχα: Ουκρανικά drones τινάζουν στον αέρα το κρισιμότερο διυλιστήριο
- Επίθεση με τρίαινα στον Πειραιά: Η στιγμή που ο ηλικιωμένος κυνηγάει τα αδέλφια - Βίντεο