Nissan: Αποχωρεί άρον - άρον από τη Ρωσία - Δίνει έναντι ενός ευρώ τις μετοχές της
NewsroomΆρον - άρον αποχωρεί από τη Ρωσία η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που ξεπουλά τα ρωσικά περιουσιακά της στοιχεία στο ρωσικό κράτος σημειώνοντας ζημία περίπου 687 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η ιαπωνική εταιρεία θα μεταβιβάσει τις μετοχές της από τη θυγατρική Nissan Manufacturing Russia LLC στην κρατική NAMI έναντι... ενός ευρώ, ενώ η συμφωνία δίνει στη Nissan το δικαίωμα επαναγοράς της επιχείρησης εντός έξι ετών, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο βιομηχανίας και εμπορίου.
Η Nissan είναι η τελευταία μεγάλη εταιρεία που αποχωρεί από τη Ρωσία μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο, ενώ είχε προηγηθεί η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault, που πούλησε το πλειοψηφικό της ποσοστό στη ρωσική Avtovaz σε Ρώσο επενδυτή τον Μάιο... για ένα ρούβλι!
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ρωσικοί πύραυλοι εκρήγνυνται σε δρόμο του Ντνίπρο της Ουκρανίας
- Συμβουλές από τον Σόιμπλε ενόψει χειμώνα: Φορέστε καναδυό πουλόβερ – Κακομαθημένοι οι Γερμανοί
- Hot spot ψηφιακών νομάδων η Θεσσαλονίκη: Πόλος έλξης ακόμη και για στελέχη μεγάλων πολυεθνικών
- Ζέτα Μακρυπούλια: «Εξετάζομαι και εδώ;» δήλωσε στις κάμερες - Τι κατέθεσε στη δικαστική αίθουσα
- Μάστιγα το burnout στο ΕΣΥ: Κι άλλοι γιατροί στο δρόμο της Δικαιοσύνης μετά τη δικαίωση συναδέλφου τους
- Επεισόδιο Καρυστιανού με Πλακιά στη δίκη για τα Τέμπη: «Με σένα θα ασχολούμαι;»
- Καύσωνας: Εγκύκλιος του υπ. Υγείας με μέτρα προφύλαξης – Τα πρώτα συμπτώματα της θερμοπληξίας
- Πέθανε ο Γουίλιαμ Γουίσερ: Ο άνθρωπος πίσω από τον «Εξολοθρευτή 2» που άφησε το δικό του αποτύπωμα στο Χόλιγουντ