Κόσμος|18.10.2022 17:58

Οργή των τουρκικών ΜΜΕ και για την Εύα Καϊλή - «Συκοφαντεί και λέει ψέματα»

Μαρία Ζαχαράκη

Έξαλλος εμφανίζεται ο τουρκικός Τύπος με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, επειδή «στοχοποίησε την Τουρκία για το μεταναστευτικό».

Η Ελληνίδα αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχολιάζοντας ένα βίντεο που δείχνει την τουρκική ακτοφυλακή να επιτίθεται σε μετανάστες, ανέφερε ότι η Τουρκία «εργαλειοποιεί τις μεταναστευτικές ροές, παραβιάζοντας το Κοινό Σχέδιο Δράσης ΕΕ-Τουρκίας».

Τα τουρκικά ΜΜΕ βάλλουν κατά της Εύας Καϊλή, υποστηρίζοντας ότι με τα σκανδαλώδη λόγια της «συκοφαντεί και λέει ψέματα για την Τουρκία».

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, έγινε γνωστό πως πολλά επικριτικά σχόλια δέχεται και ο μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ, που αγωνίζεται στο NBA, από τα τουρκικά ΜΜΕ μετά τη φωτογραφία του στο Twitter που τον δείχνει να αγκαλιάζει το κοντάρι με μία ελληνική σημαία.

«Εκμεταλλευόμενος την αυξανόμενη ένταση με την Ελλάδα, ο Ενές Καντέρ αποφάσισε αυτή τη φορά να δείξει την αγάπη του στην Ελλάδα αγκαλιάζοντας το κοντάρι της ελληνικής σημαίας», γράφουν.

Ο Καντέρ, που πήγε στην Ελλάδα, τράβηξε μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία και τη μοιράστηκε στους λογαριασμούς του στο Twitter και στο Instagram. Ο Καντέρ πρόσθεσε ένα emoji με καρδιά και σημαία Ελλάδας στις φωτογραφίες με την αγγλική σημείωση «Hello Greece», αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τουρκικά ΜΜΕΤουρκίαειδήσεις τώραΕύα Καϊλήμεταναστευτικό