Κόσμος|26.10.2022 15:30

Ανατριχιαστική αποκάλυψη Αμερικανίδας: Ο πατέρας μου ήταν κατά συρροή δολοφόνος - «Ξέρω που βρίσκονται τα πτώματα»

Newsroom

Έρευνα διεξάγεται στην Αϊόβα μετά τον ισχυρισμό μιας γυναίκας ότι ο μακαρίτης πατέρας της ήταν ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος που δολοφόνησε δεκάδες γυναίκες πριν από τον θάνατό του πριν από περίπου 10 χρόνια. 

Η Lucy Studey δήλωσε ότι ο πατέρας της, Donald Dean Studey, σκότωσε συγκλονιστικές 50 έως 70 γυναίκες σε διάστημα 30 ετών, σύμφωνα με το Newsweek. Ισχυρίστηκε επίσης ότι επιστράτευσε την ίδια και την αδελφή της για να τον βοηθήσουν να μετακινήσει τα πτώματα των νεαρών γυναικών που φέρεται να ήταν θαμμένα κοντά σε ένα πηγάδι στην ιδιοκτησία του.

«Ξέρω πού είναι θαμμένα τα πτώματα»

«Ξέρω πού είναι θαμμένα τα πτώματα», δήλωσε η Lucy Studey στο Newsweek. «Μας έλεγε απλώς ότι έπρεπε να πάμε στο πηγάδι και ήξερα τι σήμαινε αυτό», φέρεται επίσης να είπε η Studey. «Κάθε φορά που πήγαινα στο πηγάδι ή στους λόφους, δεν πίστευα ότι θα κατέβαινα. Νόμιζα ότι θα με σκότωνε επειδή δεν κρατούσα το στόμα μου κλειστό», ανέφερε.

Ο σερίφης της κομητείας Fremont, Kevin Aistrope, δήλωσε στην εφημερίδα Des Moines Register ότι δύο σκύλοι μύρισαν την περιοχή και έλαβαν «χτυπήματα», τα οποία θα μπορούσαν να υποδηλώνουν την ύπαρξη πτώματος σε αποσύνθεση στην περιοχή. «Έχει μια φοβερή ιστορία, αλλά δεν έχουμε καμία απόδειξη για τίποτα άλλο εκτός από το ότι είχαμε ένα χτύπημα από σκύλο », δήλωσε ο Aistrope στο Register. «Πρέπει να έχουμε περισσότερες αποδείξεις από αυτό».

Αναγνώρισε όμως ότι τα «χτυπήματα» από τα σκυλιά προσδίδουν αξιοπιστία στον ισχυρισμό της γυναίκας.

Οι βοηθοί του σερίφη άρχισαν να ερευνούν την ιστορία της το 2021, αλλά έπρεπε να εντοπίσουν το πηγάδι και να πάρουν έγκριση από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του ακινήτου και των γειτονικών ιδιοκτησιών για να διεξάγουν έρευνες, δήλωσε ο Aistrope , σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Studey είναι ύποπτος από τις αστυνομικές αρχές ότι προσέλκυε γυναίκες, οι οποίες ήταν κυρίως εργαζόμενες στο σεξ ή περαστικές, από την κοντινή Όμαχα της Νεμπράσκα και τις έφερνε στη φάρμα του, έκτασης πέντε στρεμμάτων, πριν τις σκοτώσει, σύμφωνα με το Newsweek.

Είπε επίσης ότι φρόντιζε τα παιδιά του να γνωρίζουν τι έκανε, αν και είναι άγνωστο αν τα άλλα αδέλφια της έχουν μιλήσει με τις αρχές, ανέφερε το Newsweek. Ο αδελφός της φέρεται να αυτοκτόνησε στα 39 του χρόνια.

δολοφονίαserial killerδολοφόνοςΗΠΑειδήσεις τώρα