Κόσμος|01.11.2022 13:22

«Ο γίγαντας ξύπνησε»: Λεονταρισμοί από Μπαχτσελί μετά την δοκιμή από Τουρκία του πυραύλου Tayfun

Μαρία Ζαχαράκη

Ο εθνικιστής εταίρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καταφέρθηκε και πάλι σήμερα εναντίον της Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι ο πύραυλος που έφτιαξε η Τουρκία Tayfun έστειλε το κατάλληλο μήνυμα στους εχθρούς.

«Να, βλέπετε τον πύραυλo Tayfun. Ξέρει να εμπνέει εμπιστοσύνη στο φίλο και να στέλνει το κατάλληλο μήνυμα στις γιάφκες των εχθρών και θα συνεχίζει να το δίνει. Η Τουρκία δεν αστειεύεται», υποστήριξε, διαμηνύοντας παράλληλα ότι «ο γίγαντας ξύπνησε».

«Οι τρομοκρατικές συμμορίες και οι εχθρικές χώρες, που  υπολογίζουν και στοχεύουν να βλάψουν τη χώρα μας με το που θα βρουν την ευκαιρία να προσέξουν και να βάλουν μυαλό. Αυτό που τους λέμε εμείς είναι ότι ο γίγαντας όχι μόνο ξύπνησε, αλλά δόξα τω Θεώ έχει ορθοποδήσει με την αξιοζήλευτη τεχνολογική ανάπτυξη, που έχει σημειώσει».

Ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος απαρίθμησε μια σειρά από όπλα που έχει στα σκαριά να κατασκευάσει η Τουρκία, υμνώντας παράλληλα το τουρκικό έθνος για τα επιτεύγματά του.

«Είναι το τουρκικό έθνος που μοχθεί και ιδρώνει για να κατασκευάσει τα ελικόπτερα Atak και Γκιοκμπέι, το πολεμικό πλοίο Αναντολού, το αεροσκάφος Χιουρκούς, το Ακιντζί, το Μπαϊρακτάρ, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Anka και τον πύραυλο Ταϊφούν».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ