Κόσμος|06.11.2022 18:08

Νέα ατυχία για τη Λιζ Τρας: Γιατί αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά για να πληρώσει το λογαριασμό εστιατορίου

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας αναγκάστηκε να βάλει φίλη της να πληρώσει το γεύμα της σε ένα εστιατόριο, αφού η πιστωτική της κάρτα… απορρίφθηκε από το POS.

Θαμώνες του εστιατορίου, διαπίστωσαν την αμηχανία της και λέγεται ότι αστειεύτηκαν ότι αυτό το περιστατικό οφειλόταν στο ότι δεν έπαιρνε πλέον τον μισθό της πρωθυπουργού.

Κάποιος είπε ότι η αναταραχή με την κάρτα έριξε την πρώην πρωθυπουργό τόσο πολύ που έφυγε γρήγορα αφού ο λογαριασμός είχε τελικά εξοφληθεί.

Ένας από τους θαμώνες είπε στη Sun: «Το εστιατόριο είχε πολύ κόσμο και η Λιζ Τρας γευμάτιζε με μια φίλη της. Κουβέντιαζαν και μάλλον ήταν εκεί για περίπου μία ώρα. Αλλά όταν ο σερβιτόρος έφερε το μηχάνημα για να πληρώσει τον λογαριασμό, η κάρτα της απορρίφθηκε. Μπορούσες να καταλάβεις ότι είχε εκνευριστεί και προσπάθησε ξανά. Η φίλη της μπήκε στη μέση για να εξοφλήσει το λογαριασμό. Όλοι στο εστιατόριο μπορούσαν να δουν τι συνέβαινε και κάποιοι έκαναν αστεία για το ότι προφανώς δεν παίρνει πια τον μισθό του πρωθυπουργού».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεστιατόριογεύμαΛιζ Τρας