Κόσμος|10.11.2022 06:50
Αναστάτωση για τον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα: Νεαρός τους πέταξε αυγά – Δείτε βίντεο
NewsroomΑναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη στο Γιορκ της Βρετανίας, όταν ένας νεαρός πέταξε αυγά Βασιλιά Κάρολο Γ' και τη σύζυγό του, Καμίλα, ενώ χαιρετούσαν το συγκεντρωμένο πλήθος.
Όπως μετέδωσε η Daily Mail, ο νεαρός φώναξε στον Βασιλιά της Βρετανίας πως η χώρα «χτίστηκε πάνω στο αίμα των δούλων» λίγο πριν εκσφενδονίσει τα αυγά. Αστυνομικοί που ήταν παρόντες συνέλαβαν αμέσως τον διαμαρτυρόμενο, υπό τις αποδοκιμασίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τον Κάρολο και την Καμίλα και φώναζαν εξοργισμένοι «ντροπή σου» και «Ο Θεός να σώζει τον Βασιλιά».
Ο Βρετανός Βασιλιάς πάντως αντέδρασε με ψυχραιμία στο περιστατικό, κοιτάζοντας απλώς στιγμιαία κάτω για να δει τι είχε «προσγειωθεί» κοντά στα πόδια του.
Διαβάστε ακόμη
- Η δύσκολη επόμενη μέρα για τους επιζώντες στη Χίο - Τα κλειστά κέντρα κράτησης και ο αγώνας δρόμου για άσυλο
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Χολιγουντιανή ληστεία στην Ιταλία: Οι δράστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Οι γυναίκες που σκαρφαλώνουν υψόμετρα χιλιάδων μέτρων στην Ινδία για να προστατεύσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού