Κόσμος|14.11.2022 22:42

Σεργκέι Λαβρόφ: Η εμφάνιση με iPhone, Apple Watch και loafers των 1.000 ευρώ που έκλεψε την παράσταση

Newsroom

Από το Μπαλί της Ινδονησίας, όπου διεξάγεται αυτές τις μέρες η σύνοδος κορυφής των G20, ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, έκανε μία εμφάνιση που έγινε viral. Διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέσω βίντεο που δημοσίευσε η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου, Μαρία Ζαχάροβα, ο Λαβρόφ φαίνεται υγιέστατος, αλλά και στυλιστικά επίκαιρος.

«Είμαι καλά», δηλώνει ο Λαβρόφ στο βίντεο, με το οποίο διαψεύδει ότι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μα αιφνίδιο καρδιακό πρόβλημα. Ωστόσο, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στην relaxed εμφάνιση του Ρώσου υπουργού είναι ότι μέσω αυτής «διαφημίζει» τα προϊόντα εταιρειών συνυφασμένων με τον δυτικό τρόπο ζωής και τον καπιταλισμό.

Τα loafers των 1.000 ευρώ

Στο αριστερό χέρι του Λαβρόφ διακρίνεται ένα Apple Watch, το οποίο, μάλιστα, συνδυάζεται με ένα τελευταίας γενιάς iPhone. Το t – shirt του Ρώσου υπουργού έχει το λογότυπο του Αμερικανού ζωγράφου, Jean-Michel Basquiat. Ο Λαβρόφ φοράει ένα σορτς το οποίο και συνδυάζει με loafers του ιταλικού brand Brunello Cucinelli– μία ιδιαίτερα εκκεντρική αλλά και πανάκριβη επιλογή, με την τιμή πώλησής τους να πλησιάζει τα 1.000 ευρώ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά τις προσπάθειες του ρωσικού ΥΠΕΞ να διαψεύσει τα δημοσιεύματα για προβλήματα με την υγεία του Λαβρόφ, ο κυβερνήτης του Μπαλί επιμένει ότι αυτός εισήχθη πράγματι στο νοσοκομείο, στο οποίο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΡωσίαΣεργκέι ΛαβρόφνοσοκομείοΜπαλίειδήσεις τώραiPhonesmartwatch