Κόσμος|26.11.2022 16:41

Πρώην εκατομμυριούχος που χρεοκόπησε ξεπληρώνει χρέος 6,4 εκατομμυρίων πουλώντας λουκάνικα στο δρόμο

Newsroom

Ένας πρώην εκατομμυριούχος στην Κίνα που πτώχευσε, κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο στις ειδήσεις για το σχέδιό του. Το οποίο είναι να πληρώσει χρέος 46 εκατομμυρίων γιουάν (6,4 εκατομμύρια δολάρια) πουλώντας λουκάνικα στο δρόμο.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τανγκ Τζιάν, εστιάτορας στην κινεζική πόλη Χανγκτσόου, θεωρούνταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες σε όλη την επαρχία.

Σε ηλικία 36 ετών, είχε ήδη στην κατοχή του μια αλυσίδα εστιατορίων και είχε συγκεντρώσει μια αξιοζήλευτη περιουσία. Ωστόσο, το 2005, ο Τανγκ αποφάσισε να επενδύσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων του σε έναν εντελώς νέο κλάδο και τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν την κατηφόρα.

Τώρα, στα 52 του χρόνια, ο πρώην εκατομμυριούχος έχει χρέος πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο εργάζεται σκληρά για να ξεπληρώσει και την τελευταία δραχμή, πουλώντας λουκάνικα σχάρας. Ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο, οπότε αρκείται σε έναν πάγκο στην άκρη του δρόμου.

Eίναι βέβαιος ότι το ταπεινό εγχείρημά του θα τον βοηθήσει να ξεπληρώσει το χρέος του.

«Γεννιόμαστε χωρίς τίποτα. Γιατί να φοβόμαστε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή;» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και να πορευόμαστε μπροστά με θάρρος», σημείωσε ο ίδιος.

«Ο καθένας από εμάς ζει μια δύσκολη ζωή και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω», πρόσθεσε ο 52χρονος επιχειρηματίας.

Η ιστορία του Τανγκ  και ένα βίντεο που τον δείχνει να δουλεύει στον πάγκο με τα λουκάνικα έγιναν viral, εμπνέοντας πολλούς να βρουν δύναμη να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες της ζωής.

επιχειρηματίαςΚίναλουκάνικαειδήσεις τώρα