Brexit: Ως τις 12 Μαρτίου στο βρετανικό κοινοβούλιο η συμφωνία με την Ε.Ε.
NewsroomΗ Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δεσμεύθηκε σήμερα να ξαναθέσει σε ψηφοφορία τη συμφωνία της για το Brexit έως τις 12 Μαρτίου.
Εν πτήσει προς την Αίγυπτο, όπου ελπίζει ότι η προσέγγισή της θα λάβει την έγκριση των ηγετών της ΕΕ, η Μέι είπε πως οι επιπλέον συναντήσεις στις Βρυξέλλες, προκειμένου να εξασφαλιστούν αλλαγές στη συμφωνία, αποκλείουν τη διεξαγωγή μιας ψηφοφορίας αυτή την εβδομάδα.
«Δεν θα φέρουμε μια σημαντική ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο αυτή την εβδομάδα αλλά θα διασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβεί μέχρι τις 12 Μαρτίου», είπε η Μέι στους δημοσιογράφους που τη συνοδεύουν στο αεροπλάνο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Εξακολουθεί να είναι εφικτή η αναχώρησή μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μια συμφωνία στις 29 Μαρτίου και αυτό είναι που εργαζόμαστε για να κάνουμε», είπε η Μέι.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- «Μύριζε υγραέριο»: Καταγγελία-σοκ για το εργοστάσιο Βιολάντα όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 5 γυναίκες
- Πρώτη ανάρτηση Καρυστιανού για ελληνοτουρκικά: Να ξέρουν οι Έλληνες τι συζητείται
- «Απενεργοποιείστε το Bluetooth»: Η εντολή στους αξιωματούχους σε Δανία και Γροιλανδία υπό τον φόβο κατασκοπείας
- «Βόμβα» της Daily Mail για τον Μίκαελ Σουμάχερ: Σηκώθηκε από το κρεβάτι ο θρύλος της Formula 1;