Κόσμος|30.11.2022 10:29

Αλβανοί γιόρτασαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας τους και … προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος στο Λονδίνο

Newsroom

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στο κέντρο του Λονδίνου από Αλβανούς οι οποίοι θέλησαν να γιορτάσουν την ημέρα Εθνικής Ανεξαρτησίας της χώρας του.

Το αλβανικό έθνος συμπλήρωσε τη Δευτέρα 110 χρόνια ανεξαρτησίας και εκατοντάδες Αλβανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας για να γιορτάσουν την ιστορική ημέρα

Σε βίντεο που έκαναν τον γύρο των social media, φαίνονται  Αλβανοί να ανεμίζουν σημαίες γύρω από Ουέστμίνιστερ μέσα στα αυτοκίνητά τους. Σε άλλα σημεία της πόλης οδηγοί έκαναν ελιγμούς, ενώ γυναίκες με παραδοσιακές φορεσιές χόρευαν ρυθμικά στους δρόμους.

Πάντως, οι πανηγυρισμοί δεν συνεπήραν τους υπόλοιπους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας, οι οποίοι τους χαρακτήρισαν «εγωκεντρικούς». 

«Οι Αλβανοί στο Λονδίνο που γιόρταζαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας τους απέκλεισαν εγωιστικά την Strand και την πλατεία Trafalgar, καθώς ο κόσμος έβγαινε από τα θέατρα στις 10 το βράδυ» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Ένας από τους λόγους που χρειάστηκα αιώνες για να φτάσω στο σπίτι μου χθες» σημείωσε άλλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑλβανοίΛονδίνοεορτασμοίειδήσεις τώρα