Κόσμος|03.12.2022 09:50

Τρομακτικό βίντεο από το Ισραήλ: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό Παλαιστίνιο – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Newsroom

Έναν νεαρό Παλαιστίνιο πυροβόλησαν θανάσιμα οι ισραηλινές δυνάμεις στην πόλη Hawara, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, μαχαίρωσε έναν αστυνομικό.  

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου Ισραηλινός στρατιώτης φαίνεται να προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον Παλαιστίνιο, ώσπου βγάζει το όπλο του και τον πυροβολεί τέσσερις φορές. 

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο νεαρός επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένα ζευγάρι Ισραηλινών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους κι ότι οδηγός,  ο οποίος ήταν αξιωματικός των IDF εκτός υπηρεσίας, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε.

Στη συνέχεια, ο νεαρός που έχει ταυτοποιηθεί ως Αmmar Mefleh, επιτέθηκε σε ομάδα αστυνομικών της Συνοριακής Αστυνομίας, μαχαιρώνοντας έναν από αυτούς κι ο διοικητής της ομάδας τον πυροβόλησε, όταν επιχείρησε να πάρει το όπλο του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο, όπως μεταδίδει η Haaretz, διέψευσαν την εκδοχή αυτή, λέγοντας ότι ένας ένοπλος έποικος που πέρασε από το σημείο ελέγχου προκάλεσε αρκετούς ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά σε ένα εστιατόριο και έτρωγαν μεσημεριανό γεύμα, όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ αυτού και του Ammar Mefleh.

Ο έποικος, σύμφωνα με τον μάρτυρα, πυροβόλησε με το όπλο του και χτύπησε ένα όχημα. Ένας Ισραηλινός αξιωματικός που ήταν παρών στο σημείο άφησε τον έποικο να φύγει και επιχείρησε να συλλάβει τον Mefleh, ο οποίος αντιστάθηκε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠαλαιστίνιοςΙσραήλειδήσεις τώρααστυνομία