Το Πεκίνο ανακοίνωσε τους πρώτους θανάτους από κορονοϊό - Δυο δημοσιογράφοι τα θύματα
NewsroomΔύο πρώην δημοσιογράφοι κινεζικών κρατικών μέσων πέθαναν στην πρωτεύουσα Πεκίνο τις τελευταίες ημέρες λόγω επιπλοκών της COVID-19, όπως μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που είναι από τις πρώτες καταγεγραμμένες απώλειες από τότε που ήρθησαν οι περισσότερες πολιτικές για τον έλεγχο της επιδημίας στις 7 Δεκεμβρίου.
Ο Γιανγκ Λιανγκχούα, πρώην δημοσιογράφος της Λαϊκής Ημερησίας, πέθανε στις 15 Δεκεμβρίου σε ηλικία 74 ετών, ενώ ο Τζόου Τζιτσούν, πρώην αρχισυντάκτης της China Youth Daily, πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου σε ηλικία 77 ετών, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Caixin.
Η εθνική αρχή υγείας της Κίνας δεν έχει ανακοινώσει επίσημα θανάτους λόγω της COVID από τότε που προχώρησε σε άρση των περισσότερων από τις πολιτικές κατά της επιδημίας στις 7 Δεκεμβρίου. Οι τελευταίοι επίσημοι θάνατοι καταγράφηκαν στις 3 Δεκεμβρίου στις επαρχίες Σαντόνγκ και Σιτσουάν.
- Άγριο επεισόδιο στη Βουλή: «Εμένα δεν θα μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο» - «Ο τραμπουκισμός θυμίζει Χρυσή Αυγή»
- Τι ανησυχεί για τον «ιό της καμήλας»: «1 στους τρεις που νοσεί καταλήγει» - Πώς γίνεται η μετάδοση
- Μία πίτα γύρο απ΄όλα αλλά... τριπλό - Το viral σουβλάκι από τη Δράμα που λιμπίζεται το TikTok
- Επιταγή ακρίβειας - επιδόματα: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες πληρωμών - Οι δικαιούχοι
- Νέες αποκαλύψεις: Αυτός είναι ο όρκος που έσπασε ο πρίγκιπας William και κατέστρεψε την σχέση του με τον αδερφό του – Γιατί ο Harry και η Meghan δεν περιμένουν συγγνώμη από την βασιλική οικογένεια;
- «Βλακώδες να βγει ανακοίνωση»: Διεθνολόγος για τους ελληνικούς Patriot που κατέρριψαν ιρανικούς πυραύλους
- Σε ποια θέματα εστίασε ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής - Η απάντηση για τους Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Ποιος πραγματικά κυβερνά το Ιράν; Ο χάρτης της ιεραρχίας μετά τις τελευταίες δολοφονίες
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, το Μαξίμου που πετάει το μπαλάκι στον Δένδια και η κοροϊδία του Άδωνι σε ζωντανή μετάδοση