Κόσμος|19.12.2022 09:55
Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν είπε ότι ο Tayfun θα φτάσει στα 1.000 χλμ βεληνεκές - «Κάτσε φρόνιμα, μην τα βάζεις μαζί μας Ελλάδα»
Μαρία ΖαχαράκηΣτα τουρκικά πρωτοσέλιδα σήμερα η νέα αναφορά Ερντογάν για την Ελλάδα και το προσδόκιμο της εμβέλειας του πυραύλου Tayfun.
Ειδικότερα η εφημερίδα Σαμπάχ κυκλοφορεί με τον τίτλο: «Κάτσε φρόνιμα, μην τα βάζεις μαζί μας Ελλάδα» και σημειώνει ότι «ο πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει από 560 χλμ. στα 1000 χλμ. την εμβέλεια του πυραύλου Ταϊφούν που είναι ο τρόμος τους».
Παράλληλα η ιστοσελίδα gazeteoku αναφέρει ότι «στο Αιγαίο κάνουν τρέλες πάλι» και γράφει: «Αν δεν κάτσεις φρόνιμα, θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα δείξουμε ότι μπορεί να έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά».
Τέλος η εφημερίδα Τουρκιγέ γράφει: «Ο Έλληνας όταν άκουσε για 1.000 χλμ., αναστατώθηκε».
- Εκλογές την άνοιξη για πέντε λόγους: Οι αποφάσεις Μητσοτάκη και το νέο «σύνθημα» της κάλπης
- Ανεβάζει τους τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ για το Market Pass και κάνει λόγο για «πολιτικούς απατεώνες»
- Μουντιάλ 2022: Ο «βασιλιάς» Μέσι στον θρόνο του δίπλα στους κορυφαίους των κορυφαίων Μαραντόνα και Πελέ!
- Επιταγή ακρίβειας, συντάξεις και διπλά επιδόματα: Ποιοι πάνε ταμείο 21-23 Δεκεμβρίου
- Ποια είναι τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το 2022;
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις