Κόσμος|19.12.2022 09:55
Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν είπε ότι ο Tayfun θα φτάσει στα 1.000 χλμ βεληνεκές - «Κάτσε φρόνιμα, μην τα βάζεις μαζί μας Ελλάδα»
Μαρία ΖαχαράκηΣτα τουρκικά πρωτοσέλιδα σήμερα η νέα αναφορά Ερντογάν για την Ελλάδα και το προσδόκιμο της εμβέλειας του πυραύλου Tayfun.
Ειδικότερα η εφημερίδα Σαμπάχ κυκλοφορεί με τον τίτλο: «Κάτσε φρόνιμα, μην τα βάζεις μαζί μας Ελλάδα» και σημειώνει ότι «ο πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει από 560 χλμ. στα 1000 χλμ. την εμβέλεια του πυραύλου Ταϊφούν που είναι ο τρόμος τους».
Παράλληλα η ιστοσελίδα gazeteoku αναφέρει ότι «στο Αιγαίο κάνουν τρέλες πάλι» και γράφει: «Αν δεν κάτσεις φρόνιμα, θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα δείξουμε ότι μπορεί να έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά».
Τέλος η εφημερίδα Τουρκιγέ γράφει: «Ο Έλληνας όταν άκουσε για 1.000 χλμ., αναστατώθηκε».
- Εκλογές την άνοιξη για πέντε λόγους: Οι αποφάσεις Μητσοτάκη και το νέο «σύνθημα» της κάλπης
- Ανεβάζει τους τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ για το Market Pass και κάνει λόγο για «πολιτικούς απατεώνες»
- Μουντιάλ 2022: Ο «βασιλιάς» Μέσι στον θρόνο του δίπλα στους κορυφαίους των κορυφαίων Μαραντόνα και Πελέ!
- Επιταγή ακρίβειας, συντάξεις και διπλά επιδόματα: Ποιοι πάνε ταμείο 21-23 Δεκεμβρίου
- Ποια είναι τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το 2022;
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου