Πτώση λεωφορείου στην Ισπανία: Βρέθηκε και έβδομος νεκρός
NewsroomΈβδομος νεκρός εντοπίστηκε στη βορειοδυτική Ισπανία μετά την πτώση ενός επιβατικού λεωφορείου από γέφυρα και την ανατροπή του στον ποταμό Λερέζ που έχει υπερχειλίσει.
Έτσι, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους επτά, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Γαλικίας.
Ο συνολικός αριθμός των επιβατών δεν είχε διευκρινιστεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εξαιτίας της ασαφούς κατάθεσης που έδωσε ο 63χρονος οδηγός, που επέζησε της πτώσης του λεωφορείου με ελαφρά τραύματα και ανασύρθηκε από το ποτάμι από τους πυροσβέστες μαζί με μία γυναίκα επιβάτη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανέφερε στο Twitter ότι “είναι συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα”, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
- Προκαλεί και πάλι ο Ακάρ: Οι Έλληνες να μάθουν από την ιστορία τους πριν είναι αργά
- Προσοχή: Αυτές είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του 2022 – Τι θα πρέπει να πληρώσετε
- Κατερίνα Βρανά στο ethnos.gr: «Είμαι γυναίκα φίνα, ντερμπεντέρισσα»
- Όλες οι αλλαγές που φέρνει για τους αγρότες η νέα ΚΑΠ - Νέο μοντέλο ενισχύσεων
- Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William στο οικογενειακό τους ντεμπούτο των Χριστουγέννων ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας – Τις εντυπώσεις κλέβει για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Louis
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες