Ινδία: Άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου για ανάρμοστο βίντεο με πρωταγωνίστρια την κόρη του
NewsroomΗ αστυνομία στο δυτικό κρατίδιο Γκουτζαράτ στην Ινδία συνέλαβε επτά άτομα που φέρονται να ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στρατιώτη.
Ο Melaji Vaghela δέχθηκε επίθεση, όταν ζήτησε εξηγήσεις για «ανάρμοστο» βίντεο με πρωταγωνίστρια την έφηβη κόρη του, το οποίο ανέβηκε στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την καταγγελία.
Για τη δολοφονία του συνελήφθησαν μέλη της οικογένειας του εφήβου, τον οποίο ο Vaghela κατηγόρησε ότι ανέβασε το βίντεο.
Η σύζυγος του κατήγγειλε ότι το βράδυ του Σαββάτου πήγαν στο σπίτι του νεαρού με τους δύο γιούς τους και τον ανιψιό τους για να διαμαρτυρηθούν για το επίμαχο βίντεο.
Η συζήτηση εξελίχθηκε σε καυγά και οι συγγενείς του αγοριού επιτέθηκαν στον Vaghela και την οικογένειά του με «ξύλινα ραβδιά» και «αιχμηρά αντικείμενα».
Ο Vaghela τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε αμέσως. Ένας από τους γιους του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία.
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»