Κόσμος|27.12.2022 18:01

ΗΠΑ: 22χρονη πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της - Ήταν εγκλωβισμένη στα χιόνια για 18 ώρες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press
Associated Press

Μια 22χρονη γυναίκα πάγωσε μέχρι θανάτου, αφού πέρασε 18 ώρες στο αυτοκίνητό της εν μέσω της σφοδρής χιονοθύελλας που σφυροκοπά το Μπάφαλο στις ΗΠΑ. Η Αντέλ Τέιλορ έχασε τη ζωή της το Σαββατοκύριακο, αφού το όχημά της έμεινε παγιδευμένο στο χιόνι το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς επέστρεφε από την εργασία της.

Είναι μόνο μία από τους δεκάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω των ψυχρών θερμοκρασιών που επικρατούν στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης.

Η 22χρονη φέρεται να έστειλε στην οικογένειά της ένα τελευταίο βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της μια μέρα πριν εντοπιστεί νεκρή από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, όπως είπε η μητέρα της -και όχι από υποθερμία. Στο βίντεο φαινόταν το αυτοκίνητό της «κολλημένο» στο χιόνι, όπως γράφει η Daily Mail.

Το βίντεο προκάλεσε απελπισμένες εκκλήσεις από τους φίλους και την οικογένειά της, οι οποίοι παρακαλούσαν αγνώστους να βοηθήσουν στον εντοπισμό της. Τελικά, βρέθηκε κάποια στιγμή μετά το απόγευμα του Σαββάτου.

Η τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά της

Σε μια οικογενειακή ομαδική συνομιλία, η Τέιλορ είπε στα μέλη της οικογένειάς της ότι είχε κολλήσει στο χιόνι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά.

Το βίντεο διάρκειας 16 δευτερολέπτων την έδειχνε να κατεβάζει το παράθυρο και να δείχνει στους δικούς της το χειμωνιάτικο τοπίο.

Τέλος, η οικογένεια της Τέιλορ δήλωσε ότι είχε καλέσει το 911 και περίμενε τις δυνάμεις που δεν μπορούσαν να τη βρουν όταν έστειλε το βίντεο στην οικογένειά της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρανεκρήχιόνιαχιόνιΗΠΑκακοκαιρία