Κόσμος|28.12.2022 12:14
Πολύ άρρωστος ο πρώην πάπας Βενέδικτος - Ζητεί προσευχή από τους πιστούς ο πάπας Φραγκίσκος
NewsroomΝα προσευχηθεί για τον πρώην πάπα Βενέδικτο, ο οποίος είναι «πολύ άρρωστος» ζήτησε από το ποίμνιο πάπας Φραγκίσκος στο τέλος της γενικής ακρόασης της Τετάρτης. Ο πάπας δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση του προκάτοχου του.
Ο Βενέδικτος, 95 ετών, έγινε το 2013 ο πρώτος πάπας που παραιτήθηκε εδώ και περίπου 600 χρόνια. Έκτοτε ζει στο Βατικανό.
«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους εσάς μια ειδική προσευχή για τον πρώην πάπα Βενέδικτο, ο οποίος, σιωπηλά, στηρίζει την Εκκλησία. Ας τον θυμηθούμε», δήλωσε ο Φραγκίσκος προσθέτοντας ότι ο Βενέδικτος είναι «πολύ άρρωστος».
- Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Απολογείται ακόμα ένας ανήλικος - Η υπερασπιστική γραμμή ενός εκ των κατηγορουμένων
- Άδοξο τέλος: Πώς η διάρροια του κυβερνήτη βύθισε υποβρύχιο καύχημα των Γερμανών
- Financial Times: Ποιες είναι οι 25 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή το 2022 - Και ποιοι είναι οι λόγοι
- ΕΦΚΑ: Πληρώνει εφάπαξ 450 ευρώ σε 20.000 ασφαλισμένους το 2023 - Οι δικαιούχοι
- Τι θα φορέσεις την βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φέτος;
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη CNN: Οι ΗΠΑ έτοιμες να κάνουν χρήση της «μητέρας όλων των βομβών» στο Ιράν
- Υποχωρεί η κακοκαιρία, επιμένουν οι βοριάδες - Νέα επιδείνωση από την Παρασκευή
- «Πνίγεται» από το τοξικό νέφος η Ινδονησία: Ο ουρανός έγινε πορτοκαλί - Επιστρατεύουν ξηρό πάγο για τον «καθαρίσουν»
- Μεταξουργείο: Αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση 15 ατόμων στους Αιγύπτιους μαθητές