Κόσμος|03.11.2018 07:32
Φλόριντα: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε στούντιο γιόγκα
NewsroomΕνας άνδρας άνοιξε πυρ σε στούντιο γιόγκα στη Φλόριντα, σκοτώνοντας 2 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 4, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Κάποιοι από τους ανθρώπους που ήταν στο στούντιο, στην πόλη Ταλαχάσι, προσπάθησαν να σταματήσουν τον ένοπλο, ο οποίος χτύπησε με τον όπλο έναν από αυτούς.
«Αρκετοί άνθρωποι όχι μόνο αποπειράθηκαν να τον σταματήσουν, αλλά προσπάθησαν να σώσουν και άλλους», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Μάικλ ΝτεΛίο. Τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης ενήργησε μόνος του, όπως όλα δείχνουν, ενώ πλέον οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε σχέση με κάποιο από τα θύματα.
Διαβάστε ακόμη
- Όλα στον αέρα μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν: Τα παζάρια μέσω Πακιστάν και η εύθραυστη παράταση
- Δαγκωματιές και εγκαύματα στο 10 μηνών μωρό που νοσηλεύεται στην Πάτρα- Συνελήφθη η μητέρα του
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι συνεργασίες και η αποτυχία της Ν. Αριστεράς - «Δεν θέλω ου!» (Ep25)
- Η 25χρονη Νοέλια επέλεξε τον θάνατο με αξιοπρέπεια, κόντρα στα fake news και τον συντηρητισμό - Οι τελευταίες στιγμές