Κόσμος|03.11.2018 07:32
Φλόριντα: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε στούντιο γιόγκα
NewsroomΕνας άνδρας άνοιξε πυρ σε στούντιο γιόγκα στη Φλόριντα, σκοτώνοντας 2 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 4, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Κάποιοι από τους ανθρώπους που ήταν στο στούντιο, στην πόλη Ταλαχάσι, προσπάθησαν να σταματήσουν τον ένοπλο, ο οποίος χτύπησε με τον όπλο έναν από αυτούς.
«Αρκετοί άνθρωποι όχι μόνο αποπειράθηκαν να τον σταματήσουν, αλλά προσπάθησαν να σώσουν και άλλους», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Μάικλ ΝτεΛίο. Τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης ενήργησε μόνος του, όπως όλα δείχνουν, ενώ πλέον οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε σχέση με κάποιο από τα θύματα.
Διαβάστε ακόμη
- Η σαρωτική εμφάνιση του Akyla στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
- Κρήτη: Νέο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 21χρονου πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του
- Ανείπωτη θλίψη στο ΝΒΑ: Πέθανε στα 29 του ο Μπράντον Κλαρκ
- Συνθήματα κατά του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Συνελήφθη διαδηλωτής μέσα στην αρένα