Κόσμος|03.01.2023 21:53

Andrew Tate: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον πιο γνωστό μισογύνη του διαδικτύου – Σοκαριστική μαρτυρία ανήλικης που προσπάθησε να «επιστρατεύσει»

Newsroom

Νεαρή γυναίκα στη Ρουμανία καταγγέλλει τον Andrew Tate, ότι προσπάθησε να την «επιστρατεύσει» στην επιχείρηση με τις webcam, όσο αυτή ήταν ανήλικη.

Η Daria Gusa, κόρη του πολιτικού αναλυτή, δημοσιογράφου και επιχειρηματία Cozmin Gusa, ισχυρίζεται ότι ο συλληφθείς με τις κατηγορίες του βιασμού, της λαθραίας διακίνησης ανθρώπων και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης influencer, τής έστειλε ένα μήνυμα στο διαδίκτυο, με το οποίο προσπαθούσε να την πείσει να ταξιδέψει στη βίλα που νοίκιαζε με τον αδερφό του, στη χώρα. Αυτή φαίνεται ότι ήταν η συνήθης πρακτική των αδελφών Tate οι οποίοι ανάγκαζαν τις γυναίκες που τελικά πείθονταν, να εμφανιστούν σε web cams. Μάλιστα, όταν η Gusa έλαβε τα μηνύματα του γνωστού μισογύνη ήταν μόλις 16 ετών. Η 19χρονη -σήμερα- κοπέλα αρνήθηκε άμεσα την πρόταση του Tate και δε βγήκε μαζί του. Μάλιστα, δήλωσε έκπληκτη που πήρε τόσο χρόνο στις Αρχές να τον εντοπίσουν και να διαλύσουν την «επιχείρησή» του. Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στη βίλα συνελήφθησαν και δύο από τις γυναίκες που «εργάζονταν» για τους Tate.

«Μού φαινόταν περίεργο κάποιος με εκατομμύρια followers να επικοινωνεί μαζί μου»

«Μόλις είχα δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram όταν έλαβα ένα μήνυμα, στο οποίο ο Tate που ζήτησε να βγω μαζί του.  Ρώτησα κάποιες φίλες μου, που είχαν λάβει παρόμοια μηνύματα, γιατί μου φαινόταν περίεργο ότι κάποιος με εκατομμύρια followers θα επικοινωνούσε μαζί μου, που είχα 200. Μια φίλη μου συνέχισε να συνομιλεί μαζί του και την κάλεσε απευθείας να βγει μαζί του. Βασικά ήταν η μέθοδος “loverboy”, την εφάρμοζε σε κορίτσια από το Ilfov ή την Prahova, από περιοχές όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι του», δήλωσε η ίδια στη ρουμανική ιστοσελίδα Realitatea Plus.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές Αρχές της χώρας, πάντως, η έρευνα για τους αδελφούς Tate διεξαγόταν από τον Απρίλιο. «Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τις να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων»,  αναφέρεται σε χθεσινή (02/01) ανακοίνωση της εισαγγελίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρουμανίαειδήσεις τώραinfluencerκύκλωμα μαστροπείαςσύλληψη