Κόσμος|27.02.2019 15:44

Νεκρή στα 41 της παίκτρια του Big Brother - Είχε «προβλέψει» τον θάνατό της (pics)

Newsroom

Γνωστό κουνελάκι του Playboy και πρώην παίκτρια του ισπανικού Big Brother βρέθηκε νεκρή σε ηλικία μόλις 41 ετών. Το άψυχο σώμα της Natacha Jaitt, μοντέλο που γεννήθηκε στην Αργεντινή, βρέθηκε το σαββατοκύριακο σε ένα κρεβάτι, μετά από ξέφρενο πάρτι στο Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μελαχρινή καλλονή πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 

Η υπόθεση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η ίδια είχε κατά μία έννοια «προβλέψει» τον θάνατό της και είχε δημοσιεύσει στα social media σχόλιο που σοκάρει. Συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2018 η Natacha Jaitt είχε αναρτήσει ένα προφητικό tweet στο οποίο -σύμφωνα με τους Buenos Aires Times- έγραφε:

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet».

Σύμφωνα με τους Buenos Aires Times, υπάρχουν μη επιβεβαιωμένες αναφορές ότι η Natacha Jaitt, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας την προηγούμενη Παρασκευή.

To 2018, η Jaitt είχε κάνει καταγγελίες ότι δεκάδες γνωστά ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας εμπλέκονται σε υποθέσεις πορνείας. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι φοβόταν για τη ζωή της και γι αυτό έκανε αναφορές στα social media ότι κάποιοι προσπαθούν να την κάνουν να σωπάσει. Ο αδερφός της και ο δικηγόρος της είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατος της ήταν δολοφονία. Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Big BrotherPlayboy