Κόσμος|08.01.2023 10:48

Χιούστον: Με ψεύτικο όπλο απειλούσε τους πελάτες ο ληστής στο εστιατόριο που πυροβολήθηκε θανάσιμα

Newsroom

Ψεύτικο όπλο κρατούσε ο ληστής σε εστιατόριο του Χιούστον που πυροβολήθηκε θανάσιμα τουλάχιστον τέσσερις φορές από έναν πελάτη όταν απαίτησε από τους άλλους θαμώνες να του παραδώσουν τα χρήματά τους.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, άνδρας μπήκε στο μεξικάνικο εστιατόριο φορώντας μάσκα και σημάδεψε με όπλο τους πελάτες, ζητώντας να του δώσουν τα χρήματά τους.Την ώρα που ο δράστης άρπαζε χρήματα από τα τραπέζια, ένας από τους πελάτες έβγαλε το δικό του όπλο και πυροβόλησε τον ληστή πολλές φορές, σκοτώνοντάς τον.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται η στιγμή των πυροβολισμών, που εξαπέλυσε κατά του ληστή ο πελάτης, ο οποίος μετά το περιστατικό, μάζεψε όλα τα χρήματα και τα επέστρεψε στους πελάτες.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι επρόκειτο για έναν άνδρα γύρω στα 20, αλλά η ταυτότητά του δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα.

Ο πελάτης που σκότωσε τον ληστή αναζητείται, ενώ ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του.

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι αρχές επιβολής του νόμου αναζητούν αυτό το άτομο είναι για να μάθουν αν φοβόταν για τη ζωή του ή για τη ζωή των ανθρώπων γύρω του, επειδή αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για μια αξίωση αυτοάμυνας βάσει του νόμου», δήλωσε η νομική αναλύτρια Carmen Roe.

Η ίδια σημείωσε ότι φαίνεται πως πρόκειται για αυτοάμυνα και ακόμη και αν το όπλο του υπόπτου ήταν ψεύτικο, οι πελάτες στο εστιατόριο πίστευαν σαφώς ότι ήταν πραγματικό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑληστήςόπλοειδήσεις τώραΧιούστον