Κόσμος|28.02.2019 10:39

Δράκοι και White Walkers: Το μπαρ που είναι αφιερωμένο στο Game of Thrones (pics)

Newsroom

Τα επτά βασίλεια του Westeros «ζωντανεύουν» στο Replay Lincoln Park στο Σικάγο, μέσα από ένα θεματικό bar που θα λειτουργεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Μετά από τα επιτυχημένα αφιερώματα στις σειρές «The Office» και «Friends», σειρά έχει το τηλεοπτικό blockbuster, «Game of Thrones» με τους φανατικούς οπαδούς του να έχουν πέσει στα ... πατώματα μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της σειράς, που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο όσο καμία άλλη τα τελευταία δέκα χρόνια.

Το μπαρ έχει μετατραπεί σε μια μεσαιωνική πανδαισία με εντυπωσιακούς δράκους και επιβλητικούς θρόνους, που κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς. Έτσι, μπορούν να εξερευνήσουν το Winterfill, το Casterly Rock ή το Highgarden, να φωτογραφηθούν στο Throne Room ή να κάνουν «παρέα» με τους White Walkers.

Το μπαρ θα φιλοξενήσει μεγάλη γκάμα από θεματικές εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες ο εορτασμός του «Κόκκινου Γάμου», το παιχνίδι Thrones Trivia κ.α. Σχετικές αναδιαμορφώσεις θα γίνουν και στο μενού, καθώς σε αυτό θα προστεθεί το Dothaquiri, ένα κοκτέιλ εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά, δύο επιλογές σε μπίρες σε αποκλειστική συνεργασία με το Ommegang Brewery Game of Thrones, ένα λικέρ κ.α.

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Game of Thrones