Κόσμος|30.01.2023 23:15

Πληγώθηκε ξανά στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο -2 απ' την ΑΕΚ

Newsroom

Με έναν κεραυνό του Μπαρτόλο στο 80' ο Αστέρας Τρίπολης έριξε στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό που πληγώθηκε ξανά στο Θ. Κολοκοτρώνης. Οι Πράσινοι που έμειναν με δέκα παίκτες απ' το 33' λόγω αποβολής του Κουρμπέλη, γνώρισαν την τρίτη ήττα τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και γκρεμίστηκαν απ' την κορυφή καθώς πλέον βρίσκονται στο -2 απ' την ΑΕΚ στη βαθμολογία της Super League.

Ο Αστέρας διατήρησε για έβδομο σερί ματς την τρομερή παράδοση που έχει χτίσει απέναντι στο Τριφύλλι που έχει να νικήσει στην Αρκαδία για το πρωτάθλημα απ' τον Φεβρουάριο του 2017! Το βασικότερο όμως για τους Πράσινους είναι ότι σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δείχνουν ότι δεν μπορούν να αντιδράσουν...

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο γήπεδο δημιουργώντας απειλητικές καταστάσεις στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με Ρουμπέν, Κουρμπέλη και Παλάσιος δίχως όμως να σκοράρει. Μετά το 33' όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά λόγω αποβολής του Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού κατόρθωσε να δεχτεί για επικίνδυνα μαρκαρίσματα δύο κίτρινες σε διάστημα έξι λεπτών αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για περισσότερο από μια ώρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο καθώς το παιχνίδι παίχθηκε σε χαμηλό τέμπο δίχως πολλές φάσεις. Η πρώτη απειλή ήρθε από πλευράς Παναθηναϊκού με τον Παλάσιος στο 75' αλλά ο Αστέρας ευτύχησε να σκοράρει το γκολ που έκρινε το ματς. Στο 80' ο Μπαρτόλο, χρυσή αλλαγή του Μάντζιου, εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, έπιασε έναν κεραυνό απ' το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 που δεν άλλαξε παρά την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ιωαννίδη στο 86'.

  • Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (71’ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55’ Μπερτόλιο), Σίτο, Ρεχίς (91’ Αλάγκμπε), Μπαράλες.
  • Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Πούχατς (81’ Χουάνκαρ), Σένκεφελντ, Σάρλια, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Τσέριν (74’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (67’ Μαντσίνι), Παλάσιος (82’ Κλέινχεϊσλερ), Σπόραρ (67’ Ιωαννίδης).

Αστέρας ΤρίποληςΠαναθηναϊκόςSuperLeagueειδήσεις τώρα