Κόσμος|01.02.2023 22:46

«Βάλε το κινητό σου ψηλά, ώστε να σε κατασκοπεύω ενώ κάνεις μπάνιο»: Ο γιος του Μπάιντεν κατηγορείται πως ζητούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα από βοηθό του

Newsroom

Καταγγελία σε βάρος του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail. Πρώην υπάλληλος του γιου του προέδρου των ΗΠΑ τον κατηγορεί ότι της ζητούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα για να της καταβάλλει τα δεδουλευμένα της.

Η γυναίκα, την οποία η DailyMail δεν κατονομάζει, εργαζόταν ως βοηθός στο δικηγορικό γραφείο του  στο Owasco, το 2018 και το 2019. Είναι η τέταρτη υπάλληλος με την οποία είναι γνωστό ότι είχε σεξουαλική σχέση.

Ο 52χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ έκλεισε το 2018 εισιτήριο στο τότε 29χρονο μοντέλο για την Ουάσιγκτον. Την προσέλαβε στην εταιρεία του, αναθέτοντας της σημαντικές αρμοδιότητές, όπως το να παραλάβει τα έγγραφα από την ουκρανική εταιρεία Burisima προκειμένου να τα υπογράψει.

Τον Ιανουάριο του 2019 η βοηθός έστειλε email στη γραμματέα του Hunter, ρωτώντας τη γιατί δεν είχε λάβει την αμοιβή της ύψους 837,06 δολαρίων για τον Δεκεμβρίου και γιατί η ασφάλεια υγείας της δεν ήταν ενεργή.

Ο Χάντερ δύο μήνες αργότερα της έστειλε 500 δολάρια και παραπονέθηκε ότι δεν είχε «καθόλου χρήματα λόγω της διατροφής, των διδάκτρων και άλλων βλακειών όπως η ασφάλεια των κοριτσιών κλπ». «Νιώθω απαίσια που σου φέρθηκε άσχημα. Για μένα είσαι εξίσου όμορφη εσωτερικά», πρόσθετε.

Στη συνέχεια την προσκάλεσε στο New Hampshire, με εκείνη να του απαντά ότι «Δεν μπορώ να πληρώσω το αεροπορικό εισιτήριο και μετά βίας μπορώ να πληρώσω το νοίκι μου αυτό το μήνα".

Λίγες μέρες αργότερα ο Χάντερ της έστειλε μήνυμα, λέγοντάς ότι θα πλήρωνε ο ίδιος το εισιτήριο,  αλλά ότι έπρεπε να κάνει video chat μαζί του ή να τον συνοδεύψει σε κάποιο πάρτι. 

«Θα επανορθώσω για την καθυστερημένη αμοιβή. Πρέπει να αναπληρώσεις την δουλειά, κάνοντας facetime ή/και συνοδεύοντας με στο επόμενο πάρτι του κλαμπ μας», έγραφε ο Χάντερ Μπάιντεν στη νεαρή υπάλληλό του.

«Πότε μπορείς να κάνουμε facetime; O κανόνας είναι ότι πρέπει να μη μιλάμε για τίποτα άλλο εκτός από σεξ και πρέπει να είμαστε γυμνοί και πρέπει να κάνουμε ό,τι ζητάει ο άλλος μέσα σε λογικά πλαίσια». 

«Πότε μπορείς να μιλήσεις; Μπορώ αργότερα απόψε», απάντησε εκείνη.

Όσο αντάλλασαν μηνύματα ο  Χάντερ της έστειλε 2.750 δολάρια μέσω Apple Pay.

Ο πρωτότοκος γιος του προέδρου της ζήτησε ρυθμίσει το τηλέφωνο, ώστε να μπορεί να την κατασκοπεύει όταν κάνει ντους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζο Μπάιντενειδήσεις τώραυπάλληλοςΗΠΑΧάντερ Μπάιντεν