Κόσμος|01.03.2019 19:11

Από άλλον πλανήτη: Λέει ότι είναι άφυλος. Και εξωγήινος (pics)

Newsroom

Να σας πούμε μια ωραία ιστορία τώρα…

Σήμερα είναι 33 ετών -οκ, τα χρόνια του Ιησού, του Μεγάλου Αλεξάνδρου κ.λπ.- και το όνομά του είναι Τζάρεντ. «Νεφέλωμα» είναι το επίθετό του, ο οποίος γεννήθηκε γυναίκα και πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να γίνει άνδρας. Τώρα πια, δηλώνει και εξωγήινος.

Το θέμα είναι ότι ο Τζάρεντ είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Ehlers-Danlos, το οποίο επηρέασε τους ιστούς και την ελαστικότητα στο δέρμα του. Αυτό, του προκαλούσε πόνους και, σύμφωνα με τον ίδιο, «στα 26 που ανακάλυψα ότι πάσχω, κατάλαβα πως ήμουν παγιδευμένος στο λάθος σώμα και έγινα γυναίκα».

Αφότου πήρε τεστοστερόνη και έκανε αφαίρεση στήθους, ο Τζάρεντ αποφάσισε πως δεν ήθελε να είναι άνδρας. Έτσι, μετατράπηκε σε «το Τζάρεντ» -όπως το Τζέισον Αντιγόνη, το δικό μας- και δηλώνει πως δεν έχει φύλο.

«Όταν έκανα αλλαγή φύλου νόμιζα πως βρήκα τον εαυτό μου, αλλά έκανα λάθος. Δεν ήμουν άνδρας ή γυναίκα, ούτε άνθρωπος. Δεν σκέφτομαι και δεν νιώθω όπως οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν νιώθω άνετα ούτε αν έχω φύλο. Ξέρω πως είμαι παγιδευμένος μέσα σε μία ανθρώπινη μορφή, αλλά για μένα είμαι εξωγήινος χωρίς φύλο», λέει το Τζάρεντ.

Από αλλαγές, άλλο τίποτα. Αποφάσισε, λοιπόν, να υιοθετήσει ένα νέο στυλ που παραπέμπει σε γκόθικ, με επιρροές από Ιαπωνία μεριά. «Δεν έχω θηλές, τις αφαίρεσα όταν έκανα αλλαγή φύλου. Ξυρίζω να φρύδια μου και έχω κάποια piercing», λέει το Τζάρεντ και δηλώνει πως πλέον νιώθει άνετα με τον εαυτό του.

«Είμαι χαρούμενο γι’ αυτό που είμαι και θα συνεχίσω για να γίνομαι όλο και περισσότερο εξωγήινο, κάθε μέρα», καταλήγει.

Επικροτούμε κάθε προσπάθεια, οποιουδήποτε στον πλανήτη, η οποία έχει ως στόχο να κάνει κάθε άνθρωπο να νιώσει καλύτερα. Και ούτε έχουμε θέμα με την εξωγήινη καταγωγή.

Έτσι κι αλλιώς, δίπλα μας, κυκλοφορούν πολλά «ούφο».

Μπράβο στο Τζάρεντ!

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram