Κόσμος|03.02.2023 22:45

Φλόριντα: Άγριος ξυλοδαρμός 9χρονης σε σχολικό λεωφορείο - Σοκαριστικό βίντεο

Newsroom

Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε σχολείο στη Φλόριντα των ΗΠΑ «ήρθε στο φως» της δημοσιότητας. Εννιάχρονη δέχτηκε άγρια χτυπήματα από συμμαθητές της μέσα σε σχολικό λεωφορείο. Το άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού καταγράφηκε σε βίντεο όπου φαίνεται η 9χρονη να προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατευτεί από τα βίαια χτυπήματα μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ένας ιδιαίτερα μεγαλόσωμος συμμαθητής της, πιθανότατα από μεγαλύτερη τάξη, να χτυπά με μανία το μικρό κορίτσι, την ώρα που ένας άλλο καταγράφει το συμβάν.

Το κορίτσι βάζει τα χέρια στο κεφάλι του και προσπαθεί να προστατευτεί όταν στον καβγά μπαίνει ακόμα ένας συμμαθητής της και τη χτυπά με μανία.

Κανείς δεν βρέθηκε να τη βοηθήσει. Ούτε οι συμμαθητές της που κοιτούν ατάραχοι, ούτε οι ενήλικες που βρίσκονταν στο λεωφορείο εκείνη την ώρα…

Η μητέρα της μίλησε σε τοπικά κανάλια λέγοντας ότι θα κινηθεί νομικά, καθώς και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της έχουν δεχθεί bullying στο σχολείο.

Ο πατέρας του κοριτσιού έγραψε στο Facebook: «Θέλω να οργανώσω μια συγκέντρωση και να καταγγείλω το σχολείο. Η έλλειψη ασφάλειας είναι εξωπραγματική και η έλλειψη ασφάλειας στο λεωφορείο είναι γελοία… Το bullying πρέπει να σταματήσει!!!»

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία ανέφερε ότι οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑσχολείοσχολικό λεωφορείοειδήσεις τώρα